Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 4 martie 2024. Albert și Maria s-au întors din club cu un secret despre care au vorbit codat

Maria și Albert s-au sărutat în club, când nu erau filmați, iar apoi au vorbit codat în casa Mireasa despre acest moment. Simona Gherghe a anunțat o sancțiune.

Colaj cu Albert și Maria Galerie
Albert și Maria s-au sărutat în club | Antena 1

Maria și Albert au fost alături de Cristina și Alexandru în club, c aurmare a câștigării task-ului cătușelor. După ce au venit din club, Maria și Alebert au vorbit despre „secretul” pe care vor să-l păstreze. Secretul este că s-au sărutat în club.

„Avem un secret despre care s-a vorbit codat?”, a spus Simona Gherghe în emisia live.

Încălcare de regulament cu sancțiune pentru întreaga casă Mireasa

„Ce să vă zic… A fost o seară frumoasă de club, ne-am distrat și a fost foarte bine…”, a spus Alebert în live, iar Simona Gherghe a anunțat o sancțiune.

„Niciun colet, nicio scrisoare nu intră pentru niemni până miercurea viitoare. 13 martie. Felicitări pentru sărut, e bine să fac ice simți, c enu e bine e că voi ați încălcat regulamentul. Știați că ați fost văzuți, nu era nimic dacă spuneați pe față. Să vă fie învățătură de minte să nu mai vorbiți codat”, a spus prezentatoarea Mireasa.

„Ne pare rău, ne cerem scuze. Noi nu am vrut să zicem despre sărut pentru că am dorit să vedem cum merg lucrurile în continuare”, a spus Maria.

Întrebați dacă formează un cuplu cu Albert, Maria a specificat: „Suntem într-o cunoaștere”.

Concurenții Mireasa nu mai primesc colete până pe 13 martie 2024, ca urmare a încălcării de regulament.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 4 martie 2024. Ce i-a spus Dediș Elizei în pauza publicitară, după ce a aflat că ea și Delia i-au întin... Mireasa sezon 9, 4 martie 2024. Valentin și Antonia, scene la limita difuzabilului. Cum au fost filmați în momente pasio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x