Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 9 iulie 2024. Fetele și-au ales rochiile de mireasă. Imagini cu concurentele extrem de emoționate

Fetele logodite din sezonul 9 Mireasa au probat rochiile de mireasă pe care le vor purta în finală. Tinerele au fost foarte emoționate.

Galerie
Fetele logodite din sezonul 9 Mireasa au probat rochiile de mireasă pe care le vor purta în finală | Antena 1

Maria, Iuliana, Cristina și Delia și-au ales rochiile de mireasă pe care le vor purta în Marea Finală, de pe 12 iulie 2024. Fiecare a probat câte două rochii, apoi pe rând, și-au ales cu foarte mare atenție ținutele în care va păși în fața Ofițerului de Stare Civilă, la brațul partenerilor.

Fanii Mireasa au putut vedea ce rochii de mireasă și-au ales concurentele logodite ale sezonului 9. Înainte de difuzarea imaginilor băieții au ieșit din platou. Doar fetele și mamele au privit imaginile cu rochiile de mireasă.

Ce rochii de mireasă și-au ales concurentele sezonului 9 Mireasa

Prima care a probat rochiile a fost Maria și a fost „dragoste la prima vedere”

„Sinceră să fiu, nu vreau rochie albă, rochia albă vreau să o port doar la cununie. Tip sirenă și cu spatele gol”, a spus aceasta și și-a găsit fix ceea ce își dorea.

Cristina și-a dorit o rochie de tip sirenă, însă cea aleasă a fost o altă variantă.

„Aș vrea o rochie tip sirenă și aș vrea și una un pic mai amplă. Am simțit-o cu totul”, a dezvăluit emoționată.

Iuliana și-a dorit o rochie simplă și delicată: „Modelul sirenă, dar am văzut multe modele interesante. Sunt foarte fericită. Am și un sentiment de nostalgie”.

Și Delia a probat două rochii de mireasă și cu greu s-a decis asupra uneia dintre ele. „Mi-aș dori o rochiță cu crăpătură pe picior și umerii picați, fără mâneci sau bretele. Vreau să probez și pe alb și pe crem, să văd ce mă avantajează mai bine”.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Finala Mireasa sezonul 9 este pe 12 iulie 2024. Patru cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT. Alexandru și Cristina, Ștefan și Maria, Vlad și Iuliana, Liviu și Delia sunt cuplurile care și-au depus actele pentru căsătorie.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Pentru a intra în posesia premiului, concurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Mireasa sezon 9, 9 iulie 2024. Ce costume de mire au ales băieții pentru Marea Finală. Au avut cerințe foarte specifice... Mireasa, sezon 6. Gabriela și Valentin, imagine superbă împreună. Cum s-au fotografiat cei doi părinți, spre încântarea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x