Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Antonia confirmă despărțirea de Cristian: „Nu mai suntem împreună”. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă

Antonia a intrat live pe TikTok, unde a răspuns întrebărilor celor care o urmăreau. Fosta concurentă Mireasa a confirmat despărțirea de Cristian Marinescu.

Galerie
Antonia a anunțat că ea și Cristian s-au despărțit | Antena 1

Antonia a fost întrebată dacă mai este într-o relație cu Cristian, cel cu care a format un cuplu în cadrul sezonului 9 Mireasa. Antonia a spus că ea și Cristian s-au despărțit pentru că își doreau lucruri diferite. În timp ce vorbea despre separare, Antonia era zâmbitoare.

„Tot cu Cristian ești?”, a fost întrebarea primită pe TikTok de Antonia. Fata a confirmat despărțirea de fostul concurent Mireasa.

Antonia, fosta concurentă din sezonul 9 Mireasa, spune că ea și Cristian nu mai formează un cuplu

„Nu, draga mea! Nu mai suntem împreună. Dacă mai există vreo șansă de împăcare? Nu știu! Nu cred! Da, nu mai suntem împreună. Ne-am dorit lucruri diferite în viață. De-aia nu mai suntem împreună. Eu vreau ceva, el își doește altceva și cam asta este. Cam ăsta este motivul! Ralația mea cu Cristian merge excelent: Ne-am despărțit! De cât timp ne-am despărțit nu pot să vă spun. Oricum, nu de foarte mult timp”, a spus Antonia.

Articolul continuă după reclamă

Antonia a fost întrebată dacă este adevărat că o caută Valentin, iar tânăra a răspuns negativ.

„Nu, nu este adevărat. Nu mă caută Valentin. Dacă vreți să tiți, m-am întâlnit o sigură dată cu Valentin în club și cu Elena. Ne-am întâlit întâmplăptor în acel club, dar apoi am plecat pentru că a venit Cristian să mă ia. Nu mă interesează Valentin, să fie sănătos! Nu revine niciun Valentin. Să știți că eu rar vreau să mă împac cu cineva, trebuie să fie o chimie specială”, a spus tânăra.

Cei care o urmăresc pe Antonia pe rețelele sociale au observat că are dantura diferită, iar fata a precizat că și-a pus coroane.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 8 aprilie 2024. Sărut pasional între Antonia și Cristian. Cei doi formează un cuplu

Antonia și Cristian au format un cuplu în sezonul 9 Mireasa

Antonia a fost concurentă în sezonul 9 Mireasa. Tânăra și-a început parcursul în emisiune arătându-se interesată de Albert. Băiatul față de care și-a manifestat interesul și Andrada a spus atunci că nu se vede într-o relație cu niciuna dintre ele. La scurt timp, Antonia s-a apropiat de Valentin, iar cei doi au intrat într-o relație. Lucrurile nu au funcționat, iar Antonia a cerut despărțirea într-o gală. Cristian și-a arătat interesul față de Laura la începutul sezonului 9 Mireasa.

Cei doi au format un cuplu, însă lucrurile dintre ei nu au funcționat, mai ales că fata își dorea ca partenerul să fie atent cu ea și să-și exprime sentimentele prin mici gesturi, iar, din punctul ei de vedere, Cristian era foarte rece. Doamna Daniela nu a apreciat relația dintre fiul ei și Laura și a decis să le blocheze interacțiunea o săptămâă, timp în care băiatul a descoperit că nu mai vrea continuarea relației. După ce s-a despărțit de Laura, Cristian s-a apropiat de Antonia. Cristian și Antonia au devenit tot mai apropiați unul de celălalt și au decis să formeze un cuplu. Totuși, momentul sărutului dintre ei s-a lăsat așteptat. Cei doi au anunșat că formează un cuplu la începutul lui aprilie. Relația dintre Cristian și Antonia nu a fost lipsită de încercări. Fata a fost eliminată din competiție și a revenit pentru Cristian.

La un moment dat, relația dintre mama lui Cristian și Antonia s-a răcit, motiv pentru care doamna Daniela a blocat timp de o săptămână interacțiunea dintre fiul ei și fată. Înainte de Finala Mireasa, Antonia a fost din nou eliminată, dar a revenit în Finală într-o rochie neagră cu pene, pentru a-i fi alături lui Cristian și pentru a dansa împreună. După ce au plecat din casa Mireasa Antonia a mers în mașină cu Iuliana și Vlad, iar Cristian cu mama lui. Antonia și Cristian au mai apărut în online îmreună, inclusiv la începutul lunii august. Pe 20 august 2024 fata a anunțat despărțirea de Cristian.

Mireasa, sezon 6. Valentin și Gabriela, imagine superbă în care se privesc duios. Cum au arătat cei doi la un eveniment.... Mireasa, sezon 9. Gestul lui Cristian după ce Antonia a confirmat despărțirea. Cei doi au avut un dialog „ciudat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x