Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Cristian s-a filmat de unul singur după Finală. Ce mesaj a transmis în online iubitul Antoniei

Cristian a realizat un clip video prin care le-a transmis un mesaj susținătorilor. Iubitul Antoniei s-a bucurat să își poată utiliza telefonul, după 6 luni în care nu a avut acces la el.

Galerie
Cristian și Antonia au fost în Finala sezonului 9 Mireasa | Instagram & Antena 1

În Finala Mireasa Cristian a avut-o alături pe Antonia, iubita lui. Chiar dacă fata a fost eliminată cu o săptămână înainte de Finala Mireasa, tânăra a venit pentru a-i fi alături iubitului său în Finală. Antonia a apărut ca o lebădă neagră și s-a asortat perfect cu iubitul ei. Cei doi au dansat împreună în Finală și au făcut poze superbe. După Finală, Antonia a mers în mașină cu Vlad și Iuliana, iar Cristian a mers separat. Fiul doamnei Daniela a făcut un scurt clip video prin care și-a anunțat urmăritorii că-și reia activitatea din online.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Mesajul transmis de Liviu și Delia după ce au câștigat marele premiu al emisiunii

Ce a transmis Cristian pe rețelele sociale

„Ai mei! Vă pup și vă iubesc! După 6 luni de zile uite că am reușit să prind și Finala în emisiunea Mireasa. Vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea, dar și haterilor care îmi sunt și mai dragi. Vă pup, vă iubesc pe toți! 6 luni de zile n-am avut access la telefon! Este primul story după 6 luni de zile!

Articolul continuă după reclamă

În scurt timp o să intru live și să vorbesc cu voi. Frumos pentru că eu mă mențin pe linia mea până la final”, a transmis Cristian pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Ce au spus Maria și Ștefan după ce au ieșit pe locul 2 în Finală. Imagini cu petrecerea de la Măgureni

Cum și-a făcut apariția Antonia în Finala Mireasa sezon 9 din 12 iulie 2024

Deși nu era hotărâtă dacă va participa, fosta concurentă a luat hotărârea de a veni în Finala Mireasa sezon 9 din 12 iulie 2024 și a atras toată atenția. Fata și-a făcut apariția în platoul în același timp cu miresele.

Antonia a purtat o rochie neagră, așa cum a spus că și-ar fi dorit să fie și rochia de mireasă, dacă s-ar fi căsătorit în cadrul show-ulu matrimonial.

Aceasta a fost întâmpinată de Cristian care a așteptat-o îmbrăcat la patru ace, cu un zâmbet larg pe chip. Ea a privit înteaga ceremonie alături de iubitul ei și de mama acestuia, Doamna Daniela, dar și ce ceilalți concurenți care au ajuns până în finală.

„V-ați vorbit (n.r. să vă asortați) sau a fost telepatie?, a întrebat Simona Gherghe.

„Familia Addams, așa cum ne știți”, a răspuns băiatul, care a purtat, de asemenea, un costum negru în întregime.

Doamna Daniela a privit întreg momentul în liniște, de la masa invitaților.

Citește și: Când începe sezonul 10 Mireasa. Simona Gherghe a făcut anunțul: „O să fie o vacanță scurtă!”

Mireasa sezonul 9. Cum au apărut Cristina și Alex după Finala show-ului împreună. În ce ipostază s-au fotografiat cei do... Madi de la Mireasa, mesaj romantic cu direcție către noul ei iubit. Cum îl descrie pe acesta în comparație cu foștii par...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x