Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Laura a vorbit despre Albert. În ce relație sunt cei doi și ce promisiune a făcut fosta concurentă

Laura din sezonul 9 Mireasa a spus că în prezent nu are un iubit și că a rămas prietenă cu Albert. Fata le-a promis celor care o urmăresc pe rețelele sociale că îi va anunța când va intra într-o relație.

Galerie
Laura a vorbit despre Albert pe rețelele sociale | Antena 1 & Instagram

De ziua ei, Laura a intrat live pe Instagram pentru a le mulțumi tuturor pentru urări și pentru a mai vorbi despre viața lor.

În timp ce era în live, Laura I s-a adresat lui Albert: Bună, Albert! Ce faci, măi Albert? Uite, Albert, bagă și tu o cântare de ziua mea!”

Întrebată despre Alebert, Laura a răspuns:

Ce a spus Laura Vlad de la Mireasa despre Albert, fostul ei iubit

Articolul continuă după reclamă

„Albert este bine. Nu stiu ce face acum, dar este bine. Suntem prieteni”.

Fata le-a arătat celor care au intrat pe live să o vadă că a primit un inel cadou de la prietenele sale.

„Am primit un inel de la prietenele mele. Când nu ai iubit, ai niște prietene foarte bune”.

Vorbind despre viitorul ei, Laura Vlad a spus:

„Vreau să fac ceva de acasă să nu mai lucrez pentru alții. O să machiez, o să pn unghii. Acum pot să spun că sunt bunișor. Chiar o să vă anunț când o să fiu bine și cu cineva. O să vă zic când o să-mi găsesc pe cineva”.

„M-am decis să scriu aici o parte din viața mea în legătură cu ziua mea de naștere.Astăzi dupa 10 ani m-am decis să îmi cumpăr baloane și tort și să petrec,nu sunt obișnuită să îmi fac ziua așa,ieșeam cu fetele și cam atât,am mers la club sâmbata trecută tot ca de ziua mea dar am ales să fac ceva și acasă de această dată,mă simt ca la 18 ani. 2 dintre prietene mi-au făcut surpriză la 00:00 noaptea ,a fost pt prima dată când cineva m-a surprins așa de ziua mea ,nu sunt obișnuită cu surprizele,așa cum m-ați cunoscut sunt un om simplu și bun,mă bucur de fiecare moment așa cum pot și vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot !După emisiune o mulțime de persoane au fost și sunt lângă mine așa cum pot ei ,nu există zi să nu primesc un mesaj cu”sper că ești bine” și da chiar toți avem nevoie de cineva care să fie lângă noi și cu o vorbă bună,am trecut prin momente grele dar si bune în toți acești ani!Mă bucur că sunt bine,sănătoasă și Dumnezeu sigur o să ne dea la fiecare și persoana pe care o merităm în viața noastră! La mulți ani mie! Vă iubeesc și vă mulțumesc pentru toate urările și gândurile bune pe care mi le-ați transmis!”, a scris Laura Vlad pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Cum și-a sărbătorit Laura Vlad ziua de naștere și ce urări a primit de la foștii colegi de competiție

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa sezonul 9. Gestul lui Cristian de ziua Laurei. Ce a făcut tânărul pentru fosta iubită... Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. A sunat AdrenaLinia în casa fetelor, iar Daiana a luat o decizie neașteptată. Ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x