Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 10 septembrie 2024. Războiul dintre Gabriel și băieți continuă. Ce s-a întâmplat în platou

Băieții și Gabriel continuă să se războiască. Tinerii au fost contrariați de gesturile făcute de concurent.

Galerie
Băieții și Gabriel continuă să se războiască. Tinerii au fost contrariați de gesturile făcute de concurent. | Antena 1

Gabriel a dorit să curețe grădina de frunze chiar în timp ce băieții își beau cafeaua în duminica de după petrecere.

Rugat să își continue activitatea mai târziu, acesta nu s-a oprit și băieții s-au enervat. Gabriel le-a zis atunci că este o competiție, iar ceilalți concurenții au ridicat tonul și au folosit un limbaj care nu le face cinste. Ulterior, i-au ascuns grebla.

Ce s-a întâmplat în platou după scandalul dintre băieți și Gabriel. Concurentul a primit un cadou cu fundiță

”Suntem într-o competiție”, a zis Gabriel când băieții l-au întrebat de ce s-a apucat să strângă frunzele din curte într-o zi de duminică, când era și sărbătoare.

Mai târziu, Mihai a ascuns grebla, iar Gabriel a primit una cu fundiță în emisia live din 10 septembrie 2024.

”Pur și simplu am vrut să fac curat”, a explicat el și ulterior a adăugat: ”În primul rând fac asta ca să nu stau în mizerie.”

Citește și: Mireasa sezonul 10. Robert, în lacrimi, după neînțelegerile cu Tess. Ce a dezvăluit despre familia lui

”Nu mi se pare normal să-mi iei grebla din mână. Se face cam haz pe seama mea pentru că fac curat. Mi s-a luat, nu mai pot. Mai spală și ei câte un pahar o dată pe lună.”, a afirmat Gabriel, când Simona Gherghe l-a întrebat dacă doar el face curat în casa băieților.

Mihai a afirmat că el a primit avertisment, în timp ce Gabriel nu a fost sancționat pentru că a instigat. De cealaltă parte, Stelian a punctat că Gabriel doarme încălțat și spune despre ceilalți că nu contribuie la curățenie.

”Asta e igiena mea și așa vreau să stau. (...) Eu de la dumneavostră nu am primit regulă să nu stau cu pantofii în pat.”, a declarat fiul doamnei Ioana.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 9. Cristina și Alex, escapadă romantică la munte. În ce ipostaze s-au fotografiat foștii concurenți... Mireasa sezonul 10, 10 septembrie 2024. Isabelle a pus pauză cunoașterii cu Raul după o scrisoare de la părinți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x