Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Gabriel a reacționat după ce Ramona a zis că locul lui nu e în casă. Ce i-a zis fetei

În timp ce discuta despre Stelian, despre care spunea că nu își mai are locul în casă, Ramona afirma că nici Gabriel nu are ce căuta la Mireasa.

Galerie
În timp ce discuta despre Stelian, despre care spunea că nu își mai are locul în casă, Ramona afirma că nici Gabriel nu are ce căuta la Mireasa. | Antena 1

Acesta a fost deranjat de părerea ei și a ajuns să-l atace tot pe Stelian, cel cu care a avut un conflict zilele acestea.

Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Gabriel a reacționat după ce Ramona a zis că locul lui nu e în casă. Ce i-a zis fetei

Când vine vorba de Stelian, Ramona identifică aspecte sinonime din trecutul ei relațional cu fostul partener.

”Exact același lucru care s-a întâmplat la mine și Stelian. Stelian e influențat de al lui, eu sunt influențată de ai mei. Același lucru mi s-a întâmplat în fosta mea relație și nu-mi doresc chestia asta, înțelegi? Oarecum cu Stelian am retrăit chestia asta. Și nu mi-am adus aminte de fosta mea relație, mi-am adus aminte că nu o să pot să am o relație cu Stelian din cauză că el prea mult ascultă de părinții lui”, a zis Ramona într-o discuție cu fetele.

Mai târziu, Ramona afirma că doi băieți nu au ce căuta la Mireasa. Primul este Gabriel, iar al doilea e Stelian, despre care spune că place o fată în relație. ”Persoana cealaltă 0 barat, nicio treabă”, a mai punctat tânăra.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Stelian și Robert, ceartă în direct: ”Ce bărbat ești tu?!”

Gabriel a fost supărat de cuvintele folosite de Ramona.

”E ușor să arunci cu trei vorbe și să faci un om să sufere. Așa, le arunci în vânt. E foarte ușor, dar să faci ceva frumos nu. Nu mă așteptam din partea Ramonei. Dacă așa îi place ei să facă rău... Stai cu Stelian, să ai mizerie în casă.”, a zis Gabriel despre cele spuse de Ramona.

În plus, fiul doamnei Ioana a adăugat că nu există termen de comparație între el și Stelian, dând de înțeles că este peste ”rival”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Stelian și Robert, ceartă în direct: ”Ce bărbat ești tu?!”... Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Raul a numit-o ”crizată” pe Isabelle, după ce fata a încheiat cunoașterea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x