Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Concurenții au cerut sancționarea lui Gabriel. Ce a anunțat Simona Gherghe

Concurenții au cerut sancționarea lui Gabriel, după ce a avut o reacție violentă în casa fetelor.

Galerie
Concurenții au cerut sancționarea lui Gabriel, după ce a avut o reacție violentă în casa fetelor. | Antena 1

Simona Gherghe a anunțat ce se va întâmpla cu Gabriel după ce fetele și băieții au cerut sancționarea lui.

Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Concurenții au cerut sancționarea lui Gabriel. Ce a anunțat Simona Gherghe

Câțiva băieți și câteva fete se aflau în bucătăria fetelor, când Gabriel a venit să-și ia apă. Ștefan a avut o reacție care l-a făcut să reacționeze.

Atunci, concurentul l-a numit într-un fel pe care l-a tot repetat, iar la un moment dat și-a aruncat papucii.

A fost momentul în care băieții s-au enervat și Isabelle a intervenit să îi calmeze. În timp ce l-a apostrofat pe Gabriel, le-a zis celorlalți să plece.

Atunci, în bucătăria au rămas doar Ionela și Gabriel. Fata chiar l-a rugat pe Stelian să vină lângă ea, dând de înțeles că nu dorește să rămână singură cu fiul doamnei Ioana.

Mai târziu, concurenții au cerut sancționarea lui, după repetatele conflicte avute în ultimele două luni.

”Haideți să-mi luați viața”, a spus Gabriel, care a continuat: ”Cum îl provoc, că-mi fac un ceai?! Mi-am făcut un ceai.”

Însă băiatul l-a provocat pe Ștefan, la fel cum acesta a făcut în cazul lui Gabriel.

”Mi-a zis că e obosit psihic și am văzut că băieții îl tot instigau și a întrebat domnișoara psiholog de ce Ionuț a alimentat. A zis din curiozitate.”, a afirmat doamna Ioana.

Mama lui Gabriel a povestit că în copilărie, un băiat din vecini îl ironiza, însă el nu a avut probleme să se acomodeze la școală, în colectivitate.

Simona Gherghe a anunțat că Gabriel va intra într-o cursă de eliminare, după ce nu a reușit să se acomodeze la Mireasa.

”Suntem puși în situația de a lua o decizie. Vreau să îi rog pe cei de acasă să voteze dacă Gabriel rămâne sau pleacă din casa Mireasa”, a spus Simona Gherghe.

CURSA DE ELIMINARE ESTE DISPONIBILĂ PE APLICAȚIA ANTENA 1, ATÂT ÎN HOMEPAGE, CÂT ȘI ÎN SECȚIUNEA MIREASA.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10. Mama lui Raul nu e de acord cu Ramona. Ce spune și despre Isabelle, după oprirea cunoașterii... Mireasa sezon 10, 13 septembrie 2024. Mama lui Stelian a intervenit telefonic după ce tânărul s-a sărutat cu Ramona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x