Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 14 octombrie 2024. Au ieșit scântei între Stelian și Ramona! Ce reacție neașteptată a avut Simona Gherghe

În ediția din 14 octombrie 2024 au ieșit scântei între Ramona și Stelian și concurentul i-a adresat cuvinte dure, lucru criticat de Simona Gherghe.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 14 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

După ce Stelian a oprit cunoașterea cu Ramona și au convenit să nu mai discute deloc, concurentul a părut că începe să se apropie tot mai mult de Alexia, lucru ce a părut să o afecteze pe Ramona. Pacea nu a durat mult, căci cei doi au ajuns din nou la contradicții, deși își promiseseră să nu mai vorbească. În ediția din 14 octombrie 2024 s-au difuzat imagini în care s-a arătat că situați dintre ei este extrem de tensionată. Stelian a ajuns chiar să îi adreseze cuvinte dure, lucru criticat de Simona Gherghe. Descoperă în rândurile de mai jos ce s-a întâmplat între cei doi.

Au ieșit scântei între Ramona și Stelian, după ce concurentul i-a adresat cuvinte dure. Ce reacție a avut Simona Gherghe în ediția din 14 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Ramona a părut afectată de apropierea dintre Stelian și Alexia și a zis despre concurentul că „e fals, fiindcă una spune șiș alta face”.

„Nu pot să spun că îmi face plăcere să văd apropierea lor, dar sunt puternică. Mă deranjează oamenii falși”, a fost confesiunea făcută de ea față de Tess.

În gala de vineri, din 11 octombrie 2024, cei doi s-au criticat și tânărul a încercat să evite anumite discuții. În pauză, el a vrut să discute cu Ramona, însă tânăra a refuzat, spunând că a zis pe material tot ce a avut de zis. Concurentul a spus că îl deranjează că Ramona vorbește despre el, în loc să discute cu el.

Citește și: Chat-ul zilei la Mireasa, 14 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show

Ramona s-a apărat și a zis că și Stelian a vorbit-o pe la spate. Concurenta s-a enervat și a răbufnit, iar Stelian a zis că nu mai vrea să participe la petrecere, ca să nu ma idea ochii cu ea.

Ceea ce i-a uimit pe mulți a fost atunci când, într-o discuție cu băieții, Stelian a zis: „Dacă n-ar fi fost chestia cu Alexia, probabil că m-aș fi apropiat de Laura”.

Situația s-a discutat apoi în ediția de azi, 14 octombrie 2024, a emisiunii Mireasa sezonul 10.

„În acest moment aș prefera să mă abțin, căci aș vorbi ca Stelian și nu vreau acest lucru, nu este cazul. Setlian a vorbit exact așa cum este el de fapt”, a fost reacția Ramonei.

Stelian a încercat să explice anumite lucru, iar Simona Gherghe a intervenit și i-a criticat limbajul nepotrivit.

„Pe fata asta ai ținut-o în brațe, nu poți să îi vorbești așa, să pună bip colegii! Nu e în regulă, să îi zici așa, ți-a fost dragă cândva”, a spus Simona Gherghe.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 14 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ca să vezi ce a urmat și ce a mai ieșit la iveală.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Chat-ul zilei la Mireasa, 14 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show... Mireasa sezonul 10, 14 octombrie 2024. Raul a primit o amendă de 500 de lei și o sancțiune aplicată tuturor. Ce reacție ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x