Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 15 octombrie 2024. Cristi, momente în jacuzzi cu patru dintre concurentele din casa Mireasa. Ce a recunoscut

În ediția din 15 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 au fost difuzate imagini cu momentul în care Cristi s-a bucurat de momente în jacuzzi cu patru dintre concurentele din casă.

Galerie
Descoperă ce a zis Raul în ediția din 15 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Cristi a avut ocazia să-și petreacă o noapte în casa fetelor, iar gazdele au fost puse pe șotii. Descoperă în ediția din 15 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ce a discutat acesta în momentul în care se afla în jacuzzi cu patru fete.

Cristi, momente în jacuzzi cu patru dintre concurentele din casa Mireasa. Ce s-a întâmplat în ediția din 15 octombrie 2024

Încă de când a intrat în casa fetelor, Cristi și-a cerut scuze față de concurente pentru atitudinea avută recent.

Gazdele au fost puse pe șotii și au dorit să profite din plin de prezența lui Cristi în casa lor, pe durata serii. Fetele au dansat, au făcut glume și au pus la cale un adevărat spectacol pentru „mirele” pe care l-au bărbierit cu cântec.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 15 octombrie 2024. Domnul Gheorghe, tatăl lui Sorin, „atac” dur la adresa Simonei! Ce i-a zis, fără reținere

Apoi, distracția s-a mutat în jacuzzi, acolo unde Cristi a stat la discuții cu patru dintre concurentele din casa Mireasa sezonul 10. Acesta a fost momentul în care a făcut o confesiune neașteptată față de Laura?

„Te văd o fată cuminte, în banca ta, văd că nu mai vrei să pierzi timpul, tu știi ce vrei de la viața ta și nu mai vrei să pierzi timpul. Vrei stabilitate”, a zis acesta, spre uimirea celor de față.

După baia din jacuzzi, discuițiile au continuat în casa fetelor și concurentul a dezvăluit mai multe despre viziunile sale despre înșelat.

Citește și: Chat-ul zilei la Mireasa, 15 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show

În platou, discuțiile au continuat și Simona Gherghe a vrut să lămurească anumite detalii.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din 15 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mireasa sezonul 10, 15 octombrie 2024. Domnul Gheorghe, tatăl lui Sorin, „atac” dur la adresa Simonei! Ce i-a zis, fără ... Mireasa sezonul 10, 15 octombrie 2024. Cine este Mirela, noua concurentă din casă. Ce a dezvăluit despre ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei Luni, 14.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x