Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 16 octombrie 2024. Noi detalii neașteptate au ieșit la iveală despre trecutul lui Sorin. Ce detaliu s-a văzut

Au ieșit din nou scântei între Sorin și părinții săi și un detaliu i-a atras atenția Simonei Gherghe atât despre Simona, cât și despre trecutul concurentului de la Mireasa sezonul 10.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 16 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 între Sorin și părinții săi | Antena 1

Părerea domnului Gheorghe în legătură cu Simona nu poate fi schimbată. Din cauza aceasta, între Sorin și iubita lui a existat o discuție pe un ton mai ridicat, în care ea îi spunea că își dorește să fie lăsată în pace. Ulterior, în platou, au ieșit din nou scântei și un detaliu i-a atras atenția Simonei Gherghe atât despre Simona, cât și despre trecutul lui Sorin.

Noi detalii neașteptate au ieșit la iveală despre trecutul lui Sorin în ediția din 16 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Într-un material difuzat aseară la Mireasa-Capriciile iubirii, ediția din 15 octombrie 2024, s-au difuzat imagini în care tatăl lui Sorin a stat de vorbă cu mama lui Dragoș pe subiectul care îl macină momentan.

Omul a zis că îi dă bani băiatului său pentru tot ce are nevoie și își dorește și nu îl pune să contribuie la facturi și cheltuielile casei lor, însă așteaptă în schimb seriozitate.

„Cu Sorin știu că nu va mai face ce a făcut, dar la ea nu sunt sigur”, a zis bărbatul, referindu-se la videochat și la atitudinea ei cu limbaj nepotrivit.

Citește și: Mireasa sezon 10. Tatăl lui Sorin, critici dure la adresa Simonei, iubita fiului său! Ce a putut să spună bărbatul, fără reținere

„Ăștia afară nu rezistă nici două luni împreună”, a mai spus el, aprobat fiind de soția lui.

Părinții lui au discutat întruna cu mult patos, semn că supărarea lor a atins cote uriașe.

Simona a răbufnit și ea văzând ce atitudine rece și critică au părinții ei: „Simt că m-am înrăit, simt că nu mai pot, că nu mia halesc! Nu mai rezist!”.

„Ce ne interesează pe noi?!”, a zis Sorin, încercând să o împace pe iubita lui.

Discuțiile au continuat în ediția din 16 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10. Simona Gherghe a dorit să explice cât de reale sunt afirmațiile părinților săi cu privire la faptul că el a fost susținut financiar mult timp.

„Eu nu vreau să spun niște detalii care ar putea să îl pună pe el într-o lumină proastă, eu sunt plecat de la 18 de acasă, și m-am întreținut pentru că am făcut ce am făcut. Exagerează foarte tare”, a zis Sorin, încercând să se apere.

„De ce nu vă mai țineți de mână?”, a fost detaliul observat de Simona Gherghe.

„Am nevoie de liniște, să iau o decizie cu relația asta”, a zis concurenta.

Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 16 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 urmărind clipul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mireasa sezonul 10, 16 octombrie 2024. Scandal de proporții între Robert și Tess, după ce Ionela l-a luat la întrebări p... Mireasa sezonul 10, 16 octombrie 2024. Simona a vorbit cu mama ei și a izbucnit în lacrimi. Ceva neașteptat s-a întâmpla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x