Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 16 octombrie 2024. Scandal de proporții între Robert și Tess, după ce Ionela l-a luat la întrebări pe tânăr

Scandal de proporții între Robert și Tess, după ce Ionela l-a luat la întrebări pe partenerul său. Ce detalii au ieșit la iveală la Mireasa sezonul 10, ediția din 16 octombrie 2024.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 16 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Robert și Ionela au vorbit despre diferența lui de comportament din actuala relație, comparativ cu precedenta: „Știu că eram mințit cu unele chestii”, spunea el despre relația cu Tess. Fosta iubită a simțit această afirmație ca fiind un atac, motiv pentru care l-a confruntat.

Descoperă ce au discutat concurenții cu Simona Gherghe în ediția din 16 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Scandal de proporții între Robert și Tess, după ce Ionela l-a luat la întrebări pe partenerul său. Ce s-a întâmplat la Mireasa sezonul 10, ediția din 16 octombrie 2024

Într-un material difuzat aseară la Mireasa-Capriciile iubirii, ediția din 15 octombrie 2024, Robert și Ionela au vorbit despre diferența lui de comportament în actuala relație față de cea precedentă.

Articolul continuă după reclamă

„Toată lumea zice că ești foarte diferit în relație cu mine față de cea precedentă, cu Tess”, a spus Ionela.

Citește și: Mireasa sezon 10. Tatăl lui Sorin, critici dure la adresa Simonei, iubita fiului său! Ce a putut să spună bărbatul, fără reținere

„Nu sunt diferit, eu așa sunt, așa sunt mereu! Sunt niște chestii, nu vreau să dau detalii. Nu văd diferența, eu așa am fost mereu. Eu nu suport să fiu mințit, de aia am reacționat așa”, a explicat Robert.

Tess a reacționat imediat atunci când a văzut declarațiile respective, fiindcă a perceput să Robert a făcut-o mincinoasă.

În ediția 15 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, Tess l-a luat la întrebări pe concurent și a dorit să primească niște lămuriri despre subiect.

„Cu ce sunt mincioasă, Robert?”, a dorit ea să afle.

„Mie îmi spuneai că nu îți dorești să faci un copil în următorii ani și după aflu că îți doreai. Sunt săturat de chestiile aslea! Că nu vrei să intri niciodată în biserică, în altar”, a declarat concurentul.

„Ai vorbit atât de multe lucruri la adresa mea, mi-ai băgat în gură atâtea lucruri! Eu nu am mai vorbit despre tine, e a cincisprezecea mia oară”, s-a enervat Tess.

Au ieșit scântei între cei doi și s-a lăsat cu replici extrem de dure și reproșuri, în ediția 15 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii.

Apoi, discuțiile au continuat în platoul emisiunii Mireasa sezonul 10, în ediția din 16 octombrie 2024, când Simona Gherghe a întrebat: „De ce simți nevoia să vorbești despre fosta iubită de față cu Ionela?”.

Concurentul și Tess au adus noi lămuriri pe seama acestui subiect, însă și de data asta s-a lăsat cu ironii.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mireasa sezon 10. Tatăl lui Sorin, critici dure la adresa Simonei, iubita fiului său! Ce a putut să spună bărbatul, fără... Mireasa sezonul 10, 16 octombrie 2024. Noi detalii neașteptate au ieșit la iveală despre trecutul lui Sorin. Ce detaliu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x