Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 20 august 2024. Ce nemulțumire are Daiana în privința lui Alexandru. Când și-a schimbat atitudinea față de ea

Daiana a fost pusă pe gânduri, analizând comportamentul lui Alexandru. Concurenta Mireasa a spus că așteptă să mai treacă câteva zile, să vadă dacă își menșine părerea față de tânăr.

Galerie
Daiana are o nemulțumire în ceea ce-l privește pe Alexandru | Antena 1

Daiana a vorbit cu Tess despre Alexandru. „Mă uit în ochii lui și îmi repetă că vreau să-l citesc și că nu pot. Mi-a rămas și asta în cap cu ispita. Și i-am spus că poate nu se simte bine cu persoana de lângă tine și nu mi-a spus nimic. Părea amuzat. El nu are cuvinte și nu înțeleg de ce. I-am făcut un compliment vineri, i-am spus că îi stă bine îmbrăcat așa și mi-a spus că știe. Se mai leagă unele chestii. Tot căuta cu privirea altă persoană. Dar poate e o prostie. 100% e o prostie”, i-a spus Daiana lui Tess.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 20 august 2024. Cine a câștigat primul task din casa băieților. Ce premii au fost puse în joc

Întrebarea despre care spune Daiana că l-a făcut pe Alexandru să-și schimbe atitudinea față de ea. Ce nemulțumiri are concurenta Mireasa: „Tot căuta cu privirea altă persoană”

„Am o nemulțumire. În momentul în care i-am adresat o întrebare consider că s-a schimbat puțin față de mine. L-am întrebat dacă este pregătit pentru o căsătorie la finalul emisiunii și de atunci s-a mai închis față de mine. Deși oricum e el foarte reținut. Azi am avut o discuție cu el și mi-a spus că nu vrea să facă acest pas aici. A stat și s-a gândit și de-asta nu-mi tranmitea nimic expresia lui”, a spus Daiana.

Întrebat dacă s-a uitat admirativ la altcineva, Alexandru a răspuns: „Nu pot să răspund pentru că nu știu exact ce a observat. Eu pot să mă uit la dumneavoastră, dar asta nu înseamnă că vă simpatizez”, a spus băiatul

Fata a spus că a obsevat că băiatul s-ar fi uitat la altă fată, însă nu a dat niciun nume, pentru că vrea să fie sigură de afimrații: „Nu dau niciun nume până nu văd eu concret”.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 20 august 2024. De ce a refuzat Ana sărutul cu Mihai la petrecere și ce a făcut apoi

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 20 august 2024. Cine a câștigat primul task din casa băieților. Ce premii au fost puse în joc... Mireasa, sezon 6. Valentin și Gabriela, imagine superbă în care se privesc duios. Cum au arătat cei doi la un eveniment....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x