Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 23 octombrie 2024. Cristi și Stelian, protagoniștii unui scandal! Și-au aruncat replici dure, de față cu toți

În ediția din 23 octombrie a emisiunii Mireasa sezonul 10 au fost prezentate imagini cu conflictul ce s-a iscat între Cristi și Stelian. Descoperă de la ce a pornit totul.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat între Cristi și Stelian în ediția din 23 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

La provocarea „Ascultă inima și citește pe buze”, între Stelian și Cristi s-a iscat un conflict. Iată ce și-au spus cei doi concurenți din competiție, dar și ce s-a aflat în ediția din 23 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Cristi și Stelian, protagoniștii unui scandal. Ce s-a întâmplat în ediția din 23 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Concurenții au luat parte la o provocare numită „Ascultă inima și citește pe buze” în care unul dintre ei purta căști cu muzică și încerca să ăși dea seam ace cuvinte rostesc ceilalți

La un moment dat, când Cristi a ajuns pe scaun, Stelian a trimis o „săgeată” către el și concurentul nu s-a lăsat mai prejos, ci a reacționat în stilul specific, enervându-se.

Citește și: Chat-ul zilei la Mireasa, 23 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show

„Ofticos cum ești, în toate punctele de vedere. Vorbești întruna, ce ai câștigat tu în viața ta că ai vorbit de alții?!”, a zis Cristi, destul de supărat.

Concurenții au încercat să aplaneze conflictul, însă tensiunile nu s-au calmat deloc: „De acum încolo, Steliane, pune frână la glume, la astea, la tot! Dacă ți-o cauți cu mine îți promit că te închid din orice punct de vedere!”

„Te-am auzit din prima, băiat, stai acolo! Cârpe de oameni”, i-a zis Stelian.

Ulterior, conflictul s-a amplificat și cei doi au continuat să se certe și să își arunce replici dure. Orgoliul a fost mare în ambele cazuri:

„Nu ai cum să îmi demonstrezi tu nimic! Nu ești umblat, nu ești nimic, ești înghețat! Valorile tale morale ca om tu le ai din citit, eu le am din trăit!”, i-a zis Cristi nervos.

Discuțiile pe acest subiect au continuat în ediția din 23 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, când Simona Gherghe a intervenit și a încercat să lămurească lucrurile între cei doi concurenți.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Chat-ul zilei la Mireasa, 23 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show... Mireasa sezonul 10, 23 octombrie 2024. Stelian a făcut o declarație neașteptată despre Ramona! Ce reacție a avut concure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei Marti, 22.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x