Antena Căutare

Mireasa sezonul 10. Simona și Sorin, planuri mari de viitor! Ce își doresc să facă și când vor să aibă copii

Simona și Sorin au planuri mari de viitor. Cei doi își doresc să aibă copii cât mai repede.

Galerie
Mireasa sezonul 10. Simona și Sorin, planuri mari de viitor! Ce își doresc să facă și când vor să aibă copii | antena 1

Simona și Sorin au planuri mari de viitor. Cei doi au vorbit mai multe lucruri în casa Mireasa și au spus că vor să facă nunta mare, dar și copii. Aceștia se gândesc serios la planurile de Crăciun.

Mireasa sezonul 10. Simona și Sorin, planuri mari de viitor! Ce își doresc să facă și când vor să aibă copii

Simona și Sorin au vorbit despre planurile lor de viitor în detaliu și nu au omis nunta mare și venirea pe lume a copiilor. Aceștia se gândesc unde să facă Crăciunul și Revelionul anul acesta, iar conversația lor a fost una foarte frumoasă.

„21-23 doar cu noi, după 24 și 25 stăm cu toții, după 26 am plecat! Trebuie să ne apucăm de pregătiri pentru nunta mare! Tu vrei să facem copii înainte de nuntă? Eu nu prea văd așa motive de ceartă între noi. Din ce am putea să ne certăm noi? Tu ești un bărbat foarte cerebral și la locul tău, tu nu exagerezi cu alcoolul, nu vorbești prost, nu mă deranjezi cu nimic. E posibil să ai atitudine de asta? Ăsta ești tu? Alexandru și Daiana ei s-au certat vreodată? Cred că o să-ți iau numele”, spune Simona.

Citește și: Mireasa sezonul 10. Daiana, reacția tristă pe care a avut-o cu privire la despărțirea de Alexandru. Ce au spus ei în emisiune

„Unde plecăm? Vrei? Va fi greu să rezervăm cu 2-3 luni înainte. E greu să găsești la o cabană. Eu făceam revelionul la un prieten acasă, acolo se adună toată lumea. Colegi de muncă, prieteni din copilărie. Sper să rezistăm până la final, așa cum suntem acum. Ești pregătită să-ți schimbi numele?”, spune Sorin, după ce și-au spus toate aceste lucruri.

Iată ce a spus mama lui Sorin atunci când a fost întrebată de Simona Gherghe ce părere are de ce au spus ei:

„Îmi doresc să fiu bunică. Ei hotărăsc”, spune mama lui Sorin.

Citește și: Mireasa sezonul 10. Ionela și Robert sunt oficial într-o cunoaștere! Cum au flirtat cei doi și ce i-a intrebat Simona în direct

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10. Ionela și Robert sunt oficial într-o cunoaștere! Cum au flirtat cei doi și ce i-a intrebat Simona în... Mireasa sezonul 10. AdrenaLinia a sunat în casa băieților. Laura a intrat în competiție, la chemarea lui Mihai. Cum au p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei! Miercuri, 02.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x