Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Blaze, ipostaza tată-fiică ce i-a emoționat pe susținători. Cât de mult seamănă fetița cu tatăl ei

Blaze din sezonul 3 Mireasa s-a lăsat pozat într-o ipostază emoționantă cu fiica lui, la scurt timp de la venirea pe lume a micuței sale. Iată cum arată imaginea care a „topit” inimile susținătorilor.

Colaj cu Blaze și Izabela la Mireasa sezonul 3 în două ipostaze diferite Galerie
Blaze din sezonul 3 Mireasa s-a lăsat pozat într-o ipostază emoționantă cu fiica lui, la scurt timp de la venirea pe lume a micuței sale | Instagram

Blaze, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, este mai fericit ca niciodată de când a devenit tată pentru prima dată. La începutul lunii iunie 2023, Izabela a născut o fetiță minunată care seamănă foarte bine cu tatăl său.

Pentru că este destul de activ în mediul online și preferă să își țină la curent susținătorii cu cele mai speciale momente din viața lui, Blaze s-a decis să publice o nouă fotografie cu superba lui fetiță.

Postarea fostului concurent din sezonul 3 Mireasa a acaparat toată atenția oamenilor din mediul online. De asemenea, din poză se poate observa faptul că tânărul este un tătic foarte atent și responsabil.

Cum s-a lăsat fotografiat Blaze de la Mireasa sezonul 3 alături de fiica lui

Deși a venit în urmă cu puțin timp pe lume, Blaze și Izabela nu ezită să își scoată fiica în public. Fostul concurent din sezonul 3 Mireasa s-a lăsat fotografiat în timp ce stătea pe bancă cu fetița lui la piept.

De astfel, micuța a moștenit o mare parte a trăsăturilor de la tatăl său, fapt evident din postările tânărului de pe contul de Instagram. Aceasta seamănă foarte bine cu Blaze, iar susținătorii au confirmat acest detaliu evident.

Citește și: Blaze de la Mireasa, cel mai emoționant videoclip cu chipul fetiței lui. Cât de adorabilă este Jessica Ilinca și ce a scris el

„Fericirea mea”, a fost descrierea folosită de el la poză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea a generat mai bine de 7 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

„Ce copil minunat aveți”, „Peste câteva săptămâni culoarea pielii se schimbă tot mai mult și gena africană își intră în drepturi. La fel și părul, se încrețește. Vorbesc din propria mea experiență” sau „O imagine minunată, cu un tată bun și fetița lui cuminte și dulce.😍👏”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ce nume au ales Iza și Blaze pentru fiica lor

Blaze și Izabela s-au cunoscut în sezonul 3 din Mireasa, unde au legat o puternică relație de iubire. Deși n-au putut să se căsătorească în casa show-ului matrimonial, cei doi au făcut marele pas afară după ce au rezolvat toate problemele legate de acte.

Mai mult, din rodul iubirii lor s-a născut o fetița minunată. Aceștia au devenit părinți în urmă cu puțin timp. Înainte să vină pe lume micuța lor, foștii concurenți din sezonul 3 Mireasa s-au gândit în amănunt la numele pe care să-l poarte fetița.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Iza și Blaze, prima ședință foto de când au anunțat că vor deveni părinți. Ce detaliu au lăsat la vedere

„Eu sunt foarte bine, le-am văzut pe prințesa mea și pe regina mea. Sunt plin de emoții, nici nu pot vorbi! Sunt foarte fericit că mama este bine, fata este bine și suntem foarte fericiți. Jessica Ilinca. Eu am pus Jessica, pentru că înseamnă ceva din biblie, iar soția mea i-a pus numele Ilinca”, a declarat Blaze după ce Izabela a născut, potrivit spynews.ro.

Mireasa sezon 7, 4 iulie 2023. Fetele și-au ales rochia de mireasă, iar băieții au probat costumul de mire. Cum arată ți... Mireasa sezon 7, 4 iulie 2023. Simona Gherghe le-a dat emoții Daianei și lui Dani în live. Ce le-a spus despre camera ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x