Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Izabela, imagine înduioșătoare cu fetița ei și a lui Blaze. Cum au fost pozate cele două

Blaze, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiica lui și a Izabelei. Iată cum a fost surprinsă micuța alături de mama ei.

Colaj cu Izabela și Blaze la Mireasa sezonul 3, în Marea Finală Galerie
Blaze, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiica lui și a Izabelei | Antena 1

Blaze, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, și-a încântat susținătorii cu o nouă fotografie în care apar soția lui și micuța lor. Deși este ocupat cu rolul de tătic, tânărul nu uită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lui.

Izabela și soțul său au devenit părinți la începutul lunii iunie 2023, iar de atunci se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de micuța lor. Chiar dacă totul s-a schimbat complet pentru ei, aceștia reușesc să facă față provocărilor.

Citește și: Blaze de la Mireasa, cel mai emoționant videoclip cu chipul fetiței lui. Cât de adorabilă este Jessica Ilinca și ce a scris el

Din imaginile de pe contul de Instagram se poate observa faptul că Blaze și Izabela sunt „topit” după minunea din viața lor. Fiica lor este de o frumusețe deosebită. De asemenea, internauții au observat imediat că aceasta seamănă izbitor cu tatăl ei.

În ce ipostază au fost pozate Izabela din sezonul 3 Mireasa și fetița ei

Pentru că activitatea Izabelei din mediul online s-a redus după venirea fiicei sale pe lume, Blaze este cel care le mai arată susținătorilor poze cu fetița lor. De curând, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa și-a pozat soția și micuța într-o ipostază înduioșătoare.

Așadar, frumoasa brunetă a fost surprinsă în timp ce își ținea în brațe copilul. Postarea a atras rapid atenția prietenilor virtuali. Mai mult, fiica celor doi a cucerit inimile susținătorilor cu ipostaza adorabilă. Aceasta a fost pozată în timp ce ținea în mână o floare.

Un lucru este evident, Blaze este mai fericit ca niciodată de când fiica lui a venit pe lume. De asemenea, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa își iubește foarte mult soția, iar drept dovadă stau postările de pe rețelele sociale.

Cum a început povestea de dragoste dintre Blaze și Izabela din sezonul 3 Mireasa

Blaze și Izabela s-au cunoscut în sezonul 3 Mireasa. Povestea lor de dragoste nu a început tocmai cu dreptul. Tânăra a avut un moment de rătăcirea atunci când s-a sărutat pasional cu Liviu.

În cele din urmă, bruneta și-a dat seama că nu are sentimente pentru Liviu și că gândul său este numai la Blaze. Pentru a-l recuceri pe concurent, acesta și-a cerut iertare. Deși a spus că nu mai are încredere în ea, Blaze i-a permis să se apropie de el.

Citește și: Imaginea emoționantă pe care Iza de la Mireasa a postat-o cu micuța ei pe Instagram. În ce ipostază a apărut Blaze alături de ea

Parcursul lor în casa show-ului matrimonial a fost emoționant. Telespectatorii au urmărit cu mare atenție evoluția celor doi. Chiar dacă părea că totul este bine între ei, problemele au început să apară spre finalul competiției.

Certurile și tensiunile între Blaze și Izabela au început să apară când tânăra a dat de înțeles că starea ei de sănătate se deteriorează în cadrul emisiunii. În ciuda obstacolelor, foștii concurenți din sezonul 3 Mireasa au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit odată cu ieșirea din casa show-ului matrimonial, iar recent au devenit părinți.

Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a ieșit din platou, înainte ca sora Biei să intre în direct. Ce a spus mama lui Robert... Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x