Antena Căutare

Mireasa sezonul 3. Prima reacție a Mariei și a lui Liviu, după ce au câștigat Mireasa. Ce mesaj au transmis

Mireasa sezonul 3 și-a desemnat câștigătorii, duminică. Fericiții care au obținut premiul sunt Maria și Liviu, care imediat după finala emisiunii, au transmis un mesaj susținătorilor și celor care i-au votat în număr foarte mare.

Liviu și Maria în finala sezonului 3, Mireasa Galerie
Liviu și Maria în finala sezonului 3, Mireasa | Antena 1/Mireasa

În urma voturilor, marele premiu de 40.000 de euro din sezonul 3 Mireasa este câștigat de Maria și Liviu. La scurt timp după ce visul lor a devenit realitate, Maria a făcut o postare emoționantă pe pagina sa oficială de Instagram.

La aflarea veștii, cei doi au fost foarte fericiți, iar obiectivele camerelor de filmare au surprins cele mai sincere reacții de bucurie și împlinire. Cei doi trăiesc în prezent unele dintre cele mai minunate clipe din viață, după ce dragostea lor a reușit să străbată dincolo de ecrane și dincolo de micile neînțelegeri ce uneori interveneau în cuplul lor.

Primul mesaj al Mariei și a lui Liviu, după ce au câștigat sezonul 3 Mireasa

Liviu și Maria au devenit o familie după ce au zis ”Da” în fața ofițerului de stare civilă care a oficializat căsătoria. După ce au fost declarați căsătoriți și au câștigat marele premiu, au plecat la un hotel din București.

Imediat ce au părăsit casa Mireasa, locul în care au petrecut atâtea luni și au trăit un carusel de emoții, cei doi s-au cazat la un hotel din centrul Capitalei pentru a se bucura de clipe unice, departe de ochii tuturor.

Maria a postat o fotografie pe Instagram de la momentul nunții, iar ulterior s-a filmat pe Insta Story alături de Liviu, care a copleșit-o cu gesturi de tandrețe.

"Hei, bună! Vă mulțumim din suflet. Noi am ajuns la hotel, în sfârșit singuri și urmează să ne odihnim și ne vedem de mânie. Vă pupăm, vă iubim și vă mulțumim tuturor!", a spus Maria.

"Vă mulțumim și vă pupăm pe toți", a transmis Liviu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liviu şi Maria, o iubire compusă dintr-un carusel de emoții! Povestea cupului

Maria a apărut rapid în vizorul lui Liviu și i-a stârnit interesul. Faptul că Liviu era dezinvolt și față de alte fete din casă, au apărut și primele gelozii dintre ei, dar Maria simțea că îl vrea și mai tare, dar liniștea lor s-a spulberat după ce a intrat Bogdan în casă.

Jocul de-a șoarele și pisica dicta circumspecție, iar sfaturile mamei lui Liviu și acuzațiile care au venit la adresa lui Liviu au stârnit multe certuri între cei doi. De aici și până la discuții aprinse nu a mai fost decât un pas. Maria nu mai știa ce să facă și de multe ori și-au spus adio.

Maria chiar a plecat din casa Mireasa, dar Liviu a plecat după ea. A mers la hotel și a cerut-o în căsătorie. Maria spune că cel mai greu moment pentru ea a fost plecarea, dar au durut și acuzațiile fostei soții. Liviu spune că cel mai rău i-a fost atunci când Maria a plecat din casă.

Tatăl Mariei a vorbit și el în marea finală Mireasa, iar atunci când și-a văzut fiica în rochie de mireasă spune că a avut multe emoții. Mama Mariei nu este prezentă în marea finală și nici tatăl nu a reușit să stea de vorbă cu ea.

Ce cupluri s-au căsătorit în Finala Mireasa sezonul 3

Primii au fost Marian și Andreea, au urmat Ana și Bogdan, iar mai apoi Maria și Liviu. Iza și Blaze și-au spus și ei jurămintele, dar nu s-au căsătorit în marea finală a sezonului 3 din cauza faptului că Blaze nu a avut toate actele necesare în România.

Fetița Simonei Gherghe, prima apariție în direct, la tv. Cum a apărut în finala Mireasa sezonul 3... Mireasa 2021, sezon 3. Ce a postat Blaze pe Instagram după Finală. Declarație de iubire pentru Izabela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x