Antena Căutare

Mireasa sezonul 4. Cât de mult s-a schimbat Adelina Tătucu! Cum arată acum tânăra controversată

Adelina Tătucu de la Mireasa sezonul 4 strălucește. Tânăra a postat noi imagini cu ea în social media. Iată cât de frumoasă este.

colaj de imagini cu adelina si sebi de la mireasa sezonul 4 Galerie
Adelina Tătucu de la Mireasa sezonul 4 strălucește. Tânăra a postat noi imagini cu ea în social media. Iată cât de frumoasă este. | Antena 1

Adelina a avut un parcurs competițional considerat controversat de mulți. Tânăra s-a aflat în show-ul matrimonial Mireasa alături de fostul iubit, Alexandru, și asta a pus-o în multe situații neplăcute.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și-a făcut o operație estetică. Cum arată după schimbarea mult dorită

Cât de mult s-a schimbat Adelina Tătucu! Cum arată acum tânăra controversată

Adelina a participat în sezonul 4 și nu o dată a fost victima băieților, care au criticat-o pentru diferite trăsături fizice și de comportament. Răutăți au fost și din partea fetelor, însă Adelina le-a ținut piept tuturor.

Aflată în același concurs cu fostul iubit, Alex, nu i-a fost ușor să găsească pe cineva. S-a apropioat, în cele din urmă, de Sebi și chiar au format o relație.

Nu a fost ceva de viitor, căci la scurt timp după ce au ieșit din casă au decis să meargă pe drumuri separate.

De atunci, Adelina a devenit tot mai discretă în social media. Deși a postat imagini după operația de mărire a sânilor, ea a preferat să se concentreze pe alte lucruri și a neglijat activitatea din mediul online.

Citește și: Mesajul Adelinei după Finala Mireasa sezon 4. Ce a postat pe internet

Iată că, la începutul anului 2024, a postat un video. Tânăra este superbă, cu un corp de invidiat. Fidelă culorii blond, Adelina are părul lung, drept. Pare că a mai luat câteva kilograme în greutate, atât cât să își scoată în evidență formele.

În clip poartă o rochie neagră, din tricot, un lănțișor, și pare că se află într-un centru comercial. Frumoasa fostă concurentă din sezonul 4 Mireasa a optat pentru un machiaj simplu, cu o linie de tuș la ochi. Clipul poate fi văzut pe contul ei de Facebook.

Cine e Adelina Tătucu de la Mireasa sezon 4

S-a născut pe 29 septembrie 1998 la Orșova. I se mai spune și Alexandra, dar nu e prenumele din buletin. Își dorește să i se spună așa pentru că pe bunicul ei îl cheamă Alexandru și au o relație specială.

Fosta concurentă de la Mireasa sezon 4 a urmat Liceul ”Regele Ferdinand 1” din Timișoara, profilul economic. După absolvire a decis că nu dă la facultate, așa că s-a angajat la un hotel din Timișoara, ca ospătar.

După câteva luni, a plecat în Germania, la mătușa ei. La muncă i-a plăcut, dar nu s-a acomodat cu clima, în plus nu avea prieteni, nu era viața ca în România. În luna august a anului în care s-a înscris la Mireasa a decis să se întoarcă acasă.

Bia de la Mireasa a primit un cadou inedit de la soț de Valentine's Day.Ce i-a oferit Robert și ce cuvinte romantice a s... Imagini exclusive de la prima petrecere din sezonul 9 Mireasa. Vino să vezi gratuit momente care nu s-au difuzat la TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x