Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Perneș și Sabrina surprind cu o apariție inedită. Cum au fost fotografiați cei doi după ce s-au împăcat

Perneș publică o fotografie romantică în care apare alături de partenera lui Sabrina, după împăcare. Cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar melodia pe care au ales să o pună pe fundal am putea spune că descrie statusul relației lor din prezent: “Perfect”.

Mireasa, sezonul 5. Perneș și Sabrina surprind cu o apariție inedită. Cum au fost fotografiați cei doi după ce s-au împăcat Galerie
Mireasa, sezonul 5. Perneș și Sabrina surprind cu o apariție inedită. Cum au fost surprinși cei doi după ce s-au împăcat | Antena 1

Pentru Perneș și Sabrina, relația nu a fost totdeauna roz, nici măcar în emisiune, iar când au părăsit casa Mireasa cu legământul deja făcut, cei doi și-au anunțat și despărțirea. Separarea, din fericire, nu a ținut mult, cei doi aveau să apară împreună la scurt timp după ce și-a făcut loc între ei cearta.

Acum par să-și fi rezolvat toate problemele cu care s-au confruntat și sunt mândri să se afișeze de mână în fața oamenilor. Imaginile surprinse cu cei doi într-o locație de poveste ai atras atenția susținătorilor lor.

Sabrina pare nedezlipită de parterul ei, Perneș. Băiatul a publicat imaginea surprinzătoare

Cei doi își continuă relația de iubire dincolo de camerele de filmat, fiind al treilea cuplu din casa Mireasa, care în finala sezonului 5 s-a căsătorit.

Susținătorii cuplului au fost bucuroși să-i vadă pe cei doi tineri din nou împreună, într-o ipostază romantică, și de această dată cu un zâmbet larg pe buze. Sabrina stă cu piciorul pe partenerul ei și privește în zare, în timp ce Perneș privește impunător către cameră și zâmbește.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Cum s-au fotografiat Perneș și Sabrina, după împăcare. Imaginea care a luat prin surprindere susținătorii

Povestea e dragoste dintre Perneș și Sabrina a început în casa Mireasa. Cei doi concurenți s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial, unde au reușit să se apropie din ce în ce mai mult și să acorde o șansă unei relații. Perneș și Sabrina și-au mărturisit dragostea până la adânci bătrâneți și par să urmeze jurământul depus în fața ofițerului de stare civilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Marea Finală a sezonului 5 Mireasa, Perneș și Sabrina au luat decizia de a se căsători. Fosta concurentă a emisiunii a spus un mare „da” în fața ofițerului stării civile, după ce a ținut în suspans pe toată lumea pentru câteva clipe.

„Eu aveam în gând să fac pasul ăsta. Spuneam ”nu” ca să nu mai dau speranțe. Aici, când am zis jurământul, așa făceam. Știam cât a tras cu mine, el nu a dat un pas înapoi”, a afirmat Sabrina după ce s-a cununat cu Perneș.

Cei doi au avut parte de despărțiri și împăcări atât în timpul emisiunii Mireasa, cât și în afara casei competiției. Tânărul a anunțat la un moment dat că el și sabirna au luat-o pe drumuri separate, însă împăcarea a venit la un timp foarte scurt de la anunț.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Sabrina și Perneș, ipostază romantică de ziua tânărului. Cum s-au fotografiat cei doi

Mireasa, sezonul 7. Maria discută cu Irina și Hatice despre motivul despărțirii de Antonio. Fata s-a precipitat la un mo... Mireasa sezonul 4. Noul membru din familia lui Victor și a Andradei. Cine a apărut în viețile lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x