Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Sabrina și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum partenera de viață a lui Perneș și cum s-au filmat

Sabrina de la Mireasa și-a făcut o schimbare de look și a împărtășit cu fanii câteva imagini cu acest aspect fizic. Iată cum arată în prezent iubita lui Perneș.

Mireasa sezonul 5. Sabrina și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum partenera de viață a lui Perneș și cum s-au filmat Galerie
Mireasa sezonul 5. Sabrina și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum partenera de viață a lui Perneș și cum s-au filmat | Antena 1

Sabrina de la Mireasa și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție de senzație pe rețelele de socializare, după ce și-a vopsit părul roz. Aceasta s-a filmat alături de partenerul ei de viață, Perneș, și au împărtășit cu fanii acest aspect.

Sabrina de la Mireasa sezonul 5, schimbare de look. Cum a apărut aceasta pe internet și cum s-a filmat cu Perneș

Cuplul Sabrina și Perneș de la Mireasa a fost unul dintre cele mai apreciate ale sezonului 5, iar aceștia și-au continuat relația de iubire și în afara Casei Mireasa, de unde postează des fotografii și clipuri.

Deși a părut că o perioadă cei doi ar fi fost despărțiți, iată că acum par de nedespărțit și se iubesc mai mult ca niciodată. Surpriza cea mai mare a fost schimbare de look pe care Sabrina și-a făcut-o la nivelul capului, mai precis s-a vopsit roz în cap.

Cei doi s-au filmat împreună pe rețelele de socializare, unde fanii au putut vedea cât de bine le stă împreună și cât de frumoasă este fosta concurentă, îns pecial cu noua schimbare de look.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Sabrina și Perneș, ipostază romantică de ziua tânărului. Cum s-au fotografiat cei doi

Cum a început povestea de dragoste dintre Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5

La începutul competiției Mireasa sezon 5, Sabrina și Perneș au avut o întâlnire pe nevăzute. Încă din acel moment, băiatul a știut că ea este femeia pe care și-o dorește alături.

De atunci, Perneș a făcut eforturi de a o cuceri, însă s-a lovit constant de zidurile create de Sabrina în jurul ei. Fata, care în trecut a fost abuzată emoțional și fizic, a fost greu de cucerit. Când Perneș a avut impresia că a reușit să-i câștige inima, concurenta s-a retras.

De-a lungul următoarelor săptămâni, tânărul a auzit, nu o dată, că se ține după ea și că Sabrina pare să nu îi împărășească sentimentele. Cei doi au avut multe certuri și chiar s-au despărțit de câteva ori.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cum a apărut Perneș la scurt timp de la despărțirea de Sabrina. Susținătorii au reacționat imediat

Ultima dată s-a întâmplat chiar în timpul unei Gale. Cu lacrimi în ochi, Sabrina a spus că nu poate continua povestea lor pentru că sentimentele ei nu sunt la fel de puternice ca ale partenerului.

Perneș a fost rănit, dar nu a putut accepta refuzul Sabrinei de a îi da o șansă. Deși despărțiți, el a continuat să insiste, lucru care nu a fost pe placul fetei. Ea le mărturisea Larisei și celorlalte fete că Perneș este fals și că face pe victima.

Intrarea noilor concurente a făcut pe Sabrina să fie și mai înverșunată împotriva fostului iubit. Ea considera că sentimentele lui nu au fost adevărate din moment ce s-a apropiat de Yana. Băiatul a curtat-o pe noua concurentă și asta a creat gelozie în inima Sabrinei.

Yana l-a informat pe Perneș că se potrivesc și el s-a retras. A fost momentul în care Sabrina și Perneș s-au apropiat din nou. Concurenta a părut atunci mai îndrăgostită ca niciodată și asta l-a luat prin surprindere pe iubitul ei, care a fost ușor sceptic.

Au fost câteva săptămâni de miere pentru ei și, în ciuda faptului că Sabrina a spus că nu se va căsători în casa Mireasa, Perneș i-a pus inelul pe deget. Au fost primul cuplu care s-a logodit în sezonul 5.

În ultimele săptămâni de competiției, când ușile celor două case s-au deschis, tinerii au avut șansa să petreacă mai mult timp împreună.

Perneș a fost tare supărat pentru că iubita lui și-a exprimat dorința de a nu se căsători în Finală, cu toate că au depus actele. Asta a adus răceală în relația lor, iar imaginile în care el tânjea după afecțiunea iubitei l-au deranjat tare pe Perneș.

Cu toate acestea, el consideră că Sabrina este femeia perfectă pentru el și crede în viitorul relației lor. Ei s-au cununat civil în Finală.

Mireasa sezonul 3. Andreea Grădinaru, reacție neașteptată pe internet, după postările făcute de Marian și iubita nouă... Mireasa, sezonul 3. Iza și Blaze au devenit părinții unei fetițe. Mesajul pe care fostul concurent l-a scris în mediul o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x