Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Sese și Giovana vor deveni părinți. Prima imagine cu tânăra însărcinată: „Vom avea o fetiță”

Sese și Giovana, câștigătorii sezonului 5 Mireasa, așteaptă un copil. Sese a publicat pe rețele sociale o imagine în care apare alături de soția sa însărcinată.

Giovana și Sese la nuntă Galerie
Giovana, din sezonul 5 Mireasa este însărcinată | Antena 1

Veste mare pentru fanii Mireasa. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale show-ului matriomonial așteaptă un bebeluș. Sese a făcut marele anunț la 7 luni de la logodna cu Giovana.

Sese și Giovana vor avea o fetiță. Cum au făcut anunțul câștigătorii sezonului 5 Mireasa

„Cu ocazia zilei de 21 când am sărbătorit 7 luni de la cererea în căsătorie ,am dorit să împărtășim cu voi toții cei care ați fost alaturi de noi și părtași la iubirea noastră aceasta binecuvântare.Din rodul iubirii noastre ,va ieși o minunăției de copilaș.Asa că vrem sa vă anunțăm că familia Seserman se va mari cu un nou membru si aceasta este o FETIȚĂ”, a scris Sese pe contul său de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Finala Mireasa, trei cupluri s-au căsătorit, lucru care a emoționat și bucurat o țară întreagă! Alina și Valentin, Sabrina și Perneș, Giovana și Sese și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului din acest an. Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro, iar cei din urmă l-au revendicat!

Cum a început povestea de dragoste dintre Giovana și Sese

Încă din prima clipă, Giovana a știut că Sese este alesul. Inițial, ea nu a vrut să spună cine este băiatul pe care îl place. Asta a lăsat loc de interpretări pentru că mamele și fetele au considerat că Aron este băiatul pe care fata îl place. Nu a fost așa, era vorba despre Sese și Giovana și-a arătat clar intențiile.

De cealaltă parte, Sese a fost mai reținut și a așteptat să cunoască tinerele din casa Mireasa. În cele din urmă a făcut două alegeri: Giovana și Nora. La început a fost mai apropiat de Nora și asta nu i-a picat deloc bine celei care avea să îi devină soție.

Giovana i-a atras atenția de câteva ori și Sese a simțit cât de mult îl place. A decis să dea o șansă poveștii lor și așa a început viața lor împreună. De-a lungul parcursului competițional, Giovana și Sese au format un cuplu armonios.

Nu au lipsit certurile, mai ales cele cauzate de gelozia celor doi parteneri, însă ușor-ușor s-au echilibrat și au ajuns să știe cum să gestioneze aceste momente.

La câteva luni de relație, Sese și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. S-a întâmplat la mare, pe un yacht. Băiatul s-a așezat în genunchi și Giovana a spus un ”DA” sigur.

În ultimele săptămâni petrecute în casa Mireasa, cei doi au reușit să își controleze emoțiile și să nu mai țină supărarea. Ba mai mult, și-au construit propriul cuib în casa băieților și au depănat amintiri, au făcut planuri pentru o viață împreună și au ales numele copiilor.

Cei doi au fost siguri că vor să se cunune în Finala Mireasa și așa au și procedat.

Mireasa sezon 6, 21 decembrie 2022. Un alt cuplu nu mai vrea să se căsătorească în Finala din 23 decembrie... Mireasa sezon 6. Ce i-a spus doamna Flori Gabrielei după ce au anunțat că se vor căsători. S-a așezat în fața ei, pe vin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x