Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Yana s-a fotografiat goală în așternuturi. Cum a apărut fosta concurentă a show-ului matrimonial

Yana și-a surprins urmăritorii publicând o imagine în care apare goală în așternuturi. Acesta nu este singurul moment în care și-a surprins comunitatea, recent ea a publicat și imagini de la căsătoria cu Andrei, băiatul de care s-a despărțit cu scandal.

colaj foto cu yana si andrei de la mireasa sezonul 5 Galerie
Mireasa, sezonul 5. Yana s-a fotografiat goală în așternuturi. | Antena 1

Deși pare că a vrut să rupă legăturile cu România după despărțirea de Andrei, Yana nu se desprinde atât de ușor de țara în care a devenit pentru prima dată logodnică. Tânăra din Republica Moldova face drumuri între România, Moldova și alte țări străine, păstrând legăturile cât mai proaspete cu țara noastră.

Cu o carismă aparte, Yana știe să-și țină comunitatea cât mai activă și să ofere urmăritorilor subiecte de discuție. Recent, după ce a publicat mai multe imagini cu momentul în care a fost cerută în căsătorie de către Andrei, ea a făcut publică o fotografie în care apare goală în așternuturi.

Yana, sentimente contradictorii față de Andrei și ipostaze senzuale pe rețelele de socializare. Un amalgam de informații care a stârnit curiozitatea următorilor

După o despărțire care nu s-a produs în cele mai bune condiții, Yana a uimit pe toată lumea cu imaginile în care a amintit de cerea în căsătorie din casa Mireasa. Acesta a publicat capturi cu momentele în care Andrei a cerut-o de soție și i-a dat și tag în postare.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Yana, imagini tandre cu Andrei, din casa Mireasa, după despărțirea cu acuzații. Tânăra dă de înțeles ca suferă

Susținătorii au fost surprinși să vadă gestul tinerei având în vedere circumstanțele nu tocmai favorabile care au urmat după decizia separării. În mediul online au început să curgă mesaje jignitoare la adresa Yanei, iar ea a publicat la vremea respectivă capturi din conversația pe care a avut-o cu cel care i-a pus inelul pe deget. Mesajele conțineau fraze care o denigrau pe tânără, iar ea a subliniat că a cunoscut acasă un alt om decât cel care era în emisiune.

Cu toate acestea, apele par să se fi liniștit între ei. Deși niciunul nu a oferit detalii cu privire la situația dintre ei care s-ar fi putut ameliora între timp, Yana pare să nu fi trecut peste momentul când a devenit pentru prima dată logodnică.

Yana anunța la scurt timp după ieșirea din competiție că relația cu Andrei a ajuns la capăt de drum: „Subiectul cu Andrei e încheiat. Să știți că tot ce arăta în emisiune era o făcătură și joc din partea lui. Nu era nimic real. Te pup, dragul meu”, a scris tânăra pe contul ei de Instagram.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Yana sărbătorită cu un buchet imens de flori. Cum și-a făcut apariția fosta parteneră a lui Andrei

Mireasa sezon 7, 3 iulie 2023. De ce s-a retras Vlad în timpul petrecerii burlacilor. Cum și-a justificat absența... Mireasa, sezon 7. Ce le-a spus Antonio dansatoarelor despre Maria: „Ce te face să crezi că ea e aleasa?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x