Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 2 septembrie 2022. Băieții s-au așezat în spatele fetelor cu care își doresc un date. Pe cine au ales

În ediția de vineri din sezonul 6 Mireasa, 2 septembrie 2022, băieții s-au așezat în spatele fetelor cu care își doresc să meargă la un date. Hai să vezi ce au ales concurenții, dar și cum au reacționat fetele când au văzut deciziile lor.

Concurentii mireasa Galerie
În ediția de vineri din sezonul 6 Mireasa, 2 septembrie 2022, băieții s-au așezat în spatele fetelor cu care își doresc să meargă la un date | Antena 1

Sezonul 6 din Mireasa a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor povești de viață impresionante, concurenți deosebiți, o destinație de vis, dar și o mulțime de surprize neașteptate.

Dacă până acum au avut ocazia să se cunoască și să își facă o prima impresie unii despre ceilalți, acum a venit rândul ca băieții să își aleagă fetele preferate. Mai exact, concurenții au fost puși să se așeze în spatele tinerei cu care are vrea să meargă la un date pentru a o cunoaște mai bine.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Inga a stârnit controverse de la prima întâlnire cu băieții. Cum a decurs date-ul ei

Cu mici rețineri și timiditate, băieții au luat cu greu o decizie în ceea ce privește concurentele cu care să iasă la date. De asemenea, situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară în peisaj la acest „joc” din ediția de vineri a sezonului 6 Mireasa, de pe data de 2 septembrie 2022.

Cu cine ar vrea băieții să meargă la următoarele întâlniri din sezonul 6 Mireasa

„Este prima alegere a concurenților. E momentul ca băieții să facă o alegere.”, a spus Simona Gherghe despre momentul neașteptat din ediția de vineri, 2 septembrie 2022.

Deși au avut timp să își dea seamă care sunt fetele de care se simt atrași, băieții sezonului 6 Mireasa au luat hotărâri complet surprinzătoare atunci când au fost nevoiți să se așeze în spatele fetelor cu care și-ar dori să meargă la un date.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Adina i-a impresionat pe băieți cu povestea ei de viață. Cum a decurs întâlnirea cu Viorel

Primul care a făcut o alegere a fost Giorgio, așezându-se în spatele Ralucăi. Cel de-al doilea concurent a fost George, alegând-o pe Denisa. Valentin a hotărât că fata alături de care ar vrea să meargă la o întâlnire este Gabrielei. De asemenea, Sebaidin a ales-o pe Damaris.

Viorel a decis să se pună în spatele Ingăi. Andrei a hotărât să o aleagă pe Gabriela. Cosmin a preferat să se așeze în spatele Roxanei. Ultimul concurent, Paul, a ales să se pună în spatele Gabrielei.

Pentru că în spatele Gabrielei s-au așezat trei băieți, tânăra a fost nevoită să aleagă dintre Valentin, Paul și Andrei. Aceasta a hotărât să meargă la date cu Valentin.

Simona Gherghe, veste neașteptată pentru concurenți

Miruna, Adina și Ana sunt tinerele în spatele cărora nu s-a așezat niciun concurent, motiv pentru care Simona Gherghe s-a decis să facă o veste importantă.

„Este momentul ca astăzi să ne despărțim de una dintre fete, iar băieții vor decide ce fată va fi eliminată din competiție”, a spus prezentatoarea TV.

Concurenții trebuie să voteze spre eliminare o concurentă din cele trei rămase fără un date.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Ghergh

Mireasa Sezonul 6, 2 septembrie 2022. Ana a izbucnit în lacrimi de față cu ceilalți concurenți. Ce a făcut-o pe tânără s... Mireasa Sezonul 6, 2 septembrie 2022. Cine este prima fată care părăsește competiția. Băieții au luat decizia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x