Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Nou conflict în casa fetelor. Ce au avut concurentele să-i reproșeze Gabrielei: „E ca la porci aici”

În casa fetelor de la Mireasa au avut noi discuții în contradictoriu. În ediția de pe 31 octombrie 2022 de Mireasa: Capriciile Iubirii fetele au fost invitiate să spună ce le-a deranjat.

Mireasa, sezonul 6. Nou conflict în casa fetelor. Ce au avut concurentele să-i reproșeze Gabrielei: „E ca la porci aici” Galerie
Nou conflict în casa fetelor. Ce au avut concurentele să-i reproșeze Gabrielei: „E ca la porci aici” | Colaj cu Gabriela și fetele de la Mireasa

În timp ce concurenții se uitatu la film duminică seara, Gabriela a avut un comentariu care le-a deranjat pe celelalte fete. Vorbind despre coșul de gunoi, Mireasa Săptămânii a spus: „E ca la porci aici”, iar Miruna, care era de serviciu în acea seară s-a simțit nevoită să meargă să strângă gunoiul: „Dacă a zis Mireasa Săptămânii să schimb acum, schimb acum”, a replicat Miruna, vizibil deranajată pentru că a pierdut o parte din film.

Citește și: Mireasa sezon 6, 31 octombrie 2022. Gabriela, surpriză pentru Valentin la petrecere: „Ce frumos dansezi”

Fetele din casa Mireasa au avut parte de noi discuții, după ce Gabriela a criticat mizeria de la bucătărie

„Nu vii și zici în gura mare, când era clar că suntem pe AntenaPlay să se vadă ce? Că suntem ca la porci că sunt 2 gunoaie pe jos. Le iei, le ridici, trec cele 2 ore de film și apoi oricum făceam curățenie. Se știa clar. Nu era ceva ce ardea. Nu era coșul lângă noi. Sunt niște momente exagerate. Cred că fiecare am mai strâns hârtii de la baie sau de pe jos și nu cred că am strigat să aufă tot poprul că e ca la porci”, a spus Miruna în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii.

După episodul din seara filmului, fetele au criticat atitudinea Gabrielei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 31 octombrie 2022. Ce i-a spus Roxana lui Paul înainte de a părăsi competiția: „Sunt bulversat”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Cuvintele folosite de Cosmin pentru a își descrie iubita au făcut-o pe Miruna să lăcrimeze

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 6. Ce spune Alex despre relația lui cu Raluca. Ce cuvinte frumoase a spus despre ea... Mireasa sezon 6, 1 noiembrie 2022. Ceartă între concurenții Mireasa. Valentin și Miruna și-au spus cuvinte extrem de dur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x