Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Andrei spune că el și Simona nu mai sunt împreună. Cei doi s-au despărțit după nici 9 luni de la mariaj

Andrei a confirmat că el și Simona nu mai sunt împreună, la insistențele fanilor, după ce ambii au șters imaginile de cuplu.

andrei si simona de la mireasa sezonul 7 Galerie
Andrei a confirmat că el și Simona nu mai sunt împreună, la insistențele fanilor, după ce ambii au șters imaginile de cuplu. | Antena 1

Povestea de iubire dintre Andrei și Simona a ajuns la final. Băiatul a confirmat separarea pe Tiktok, când a fost întrebat de un utilizator.

S-a întâmplat după ce tinerii, care s-au căsătorit în Finala Mireasa sezonul 7, au șters imaginile de cuplu din social media.

Mireasa sezonul 7. Andrei spune că el și Simona nu mai sunt împreună

După ce s-au cununat civil în Finala Mireasa, Andrei și Simona s-au stabilit în București. Băiatul a continuat să muncească la propria afacere, dar și-a mai luat un job suplimentar, la un service.

Cei doi păreau că sunt bine, chiar au participat împreună la aniversarea zilei de naștere a lui Hatice, care a legat o prietenie cu Simona în casa Mireasa.

Se pare totuși că lucrurile nu erau roz între cei doi soți și s-a ajuns la separare. O separare care pare a fi de comun acord și fără scandal, căci ambii au preferat să păstreze tăcerea despre acest lucru.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Andrei și Simona au șters pozele de cuplu și sunt bănuiți că s-au despărțit. Cum a alimentat tânărul zvonurile

Până și Andrei, întrebat fiind, a confirmat cu greu despărțirea. Băiatul a răspuns la un comentariu în seara zilei de 5 aprilie, postat la un Tiktok în care anunța că își vinde mașina.

”Succes în ceea ce ți-ai pus în gând. Mai ești cu Simona?”, a vrut o doamnă să știe. Andrei a răspuns: ”Mulțumesc, nu mai sunt”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona și Andrei au devenit familia Macovei în Finala Mireasa, sezon 7

Înainte să spună ”DA” în fața primarului, Andrei și Simona de la Mireasa sezonul 7 și-au făcut jurăminte.

„Pot să-ți spun că îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și că ai fost lângă mine mereu. De astăzi nu o să mai fim tu și eu. O să fim noi. Acea familie fericită și unită. Mă bucur că mi-ai dat ocazia să-ți fiu astăzi și pentru totdeauna soție”, a spus Simona.

„Acum că ai zis tu, m-ai terminat. Însemni totul pentru mine. Ești ce e mai frumos și mai bun. Îți voi fi alături. Te voi iubi necondiționat. Îți mulțumesc că exiști. Te iubesc așa cum nu te-a iubit nimeni vreodată””, a spus Andrei.

Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Ce băieți intră în cursa de eliminare. Fetele au făcut nominalizări... Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp după ce a părăsit competiția. Tânăra a avut un mesaj pentru susținăto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x