Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Cătălina și Vlad: ”Ne-am certat”. Cum s-a schimbat viața lor după ce s-au căsătorit

Cătălina și Vlad de la Mireasa sezonul 7 au venit în platoul Mireasa Capriciile Iubirii și au discutat despre cum li s-a schimbat viața după căsătorie.

catalina si vlad de la mireasa sezon 7 Galerie
Cătălina și Vlad de la Mireasa sezonul 7 au venit în platoul Mireasa Capriciile Iubirii și au discutat despre cum li s-a schimbat viața după căsătorie. | Antena 1

Cătălina și Vlad au recunoscut că au avut prima lor ceartă. Tinerii spun că motivul a fost unul banal.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 30 august 2023. Bogdan le-a cunoscut pe fete. Ce l-au întrebat și cum a fost blind date-ul cu Bianca

Cătălina și Vlad: ”Ne-am certat”. Cum s-a schimbat viața lor după ce s-au căsătorit

Cătălina și Vlad de la Mireasa sezonul 7 au vorbit despre relația lor după Marea Finală. Cei doi tineri, care nu au avut discuții tensionate în emisiune, spun că s-au certat o singură dată ajunși la ei acasă.

”Sunt curios cum arată o ceartă la ei”, a zis Eduard Puiu. ”V-ați certat vreodată?”, a întrebat Gabriela Cristea. Cătălina a dat din cap, afirmativ.

”O singură dată, dar nu... Noi nu știm să ne certăm.”, a declarat Vlad. Întrebați care a fost motivul, Cătălina a zis: ”Nici nu mai știu, ceva banal. Ne părea rău la amândoi, eram așa triști.”

Vlad a susținut că încercau să se împace unul pe altul, dar nu știau cum să procedeze: ”Stăteam așa, ia mă bagi tu în seamă sau te bag eu?! Amândoi am cedat.”

În continuare, cei doi au vorbit despre serviciu. Vlad își continuă activitatea la salon, în timp ce Cătălina face programările. În lunile următoare, ea va face un curs de cosmetică.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 30 august 2023. Robert le-a cunoscut pe fete. Ce au discutat tinerii și cum a fost blind date-ul cu Cosmina

Cum a început povestea de dragoste dintre Vlad și Cătălina de la Mireasa sezon 7

Deși inițial și-a arătat interesul în a-l cunoaște pe Mihai, Cătălina a realizat rapid că nu se potrivesc. Fata i-a atras atenția și lui Roberto, însă ea a făcut un pas înapoi când s-a aflat despre povestea cu fosta iubităa băiatului. Apoi, Cătălina s-a îndreptat către Vlad, care o plăcea și apropierea lor a fost naturală.

Cu toate că făcea ce simțea, Cătălina a avut nevoie de aprobarea familiei. A plâns în hohote pentru că nu a primit niciun mesaj de la cei dragi. Când acesta a ajuns, a trăit o dezamăgire.

”Îl vedem ca un prieten foarte bune pentru tine, nu ca un iubit, soț. Noi pe ea nu am mai văzut-o cu genul ăsta de băiat afară”, îi transmitea sora Alexandra.

Ba mai mult, îi atrăgea atenția că gesturile dintre ei sunt deplasate, ”prea avansate pentru o cunoaștere”. Atunci, Cătălina nu a fost de acord cu familia. ”Am făcut mereu ce am simțit”, a explicat ea și a continuat povestea cu Vlad.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cum au reacționat băieții când le-au văzut pe logodnicele lor îmbrăcate în rochiile de mireasă

Așa a început o relație armonioasă, fără conflicte majore. Între cei doi au existat certuri și discuții, însă au trecut rapid peste ele. Firea jovială a lui Vlad nu a lăsat supărarea să domnească în acele momente și a făcut primii pași.

Având-o complice pe Maria, Vlad a organizat o superbă cerere în căsătorie. Îmbrăcată în prințesă, Cătălina a apărut în fața iubitului ei. Acesta, în timp ce purta un costum de cavaler, o aștepta sub o poartă din flori.

Ea credea că filmează un spot publicitar, nici nu se gândea că va fi cerută în căsătorie. După ce a filmat cu Maria, Cătălina a urcat scările.

”Ce cauți aici? Nu cred..”, a zis Cătălina, surprinsă să îl întâlnească. ”Probabil săptămâna asta m-am comportat ciudat, dar am avut un motiv. Vreau să-ți spun că te iubesc rău de tot și că... Vreau să fii soția mea”, a zis Vlad.

”Da”, a zis Cătălina. Ambii au fost foarte emoționați, Vlad fiind copleșit de tot ceea ce simțea.

Mireasa sezonul 8, 30 august 2023. Bogdan le-a cunoscut pe fete. Ce l-au întrebat și cum a fost blind date-ul cu Bianca... Mireasa sezonul 8, 31 august 2023. Sergiu le-a cunoscut pe fete. A avut un blind date cu Andreea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x