Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Dima și Sabrina, cum fanii nu i-au mai văzut. Ipostaza inedită în care au apărut pe micile ecrane

Dima și Sabrina au sărbătorit de Dragobete pe stadion, la meciul dintre UTA Arad și Petrolul, câștigat de gazde cu 1-0.

dima si sabrina de la mireasa sezonul 7 Galerie
Dima și Sabrina au sărbătorit de Dragobete pe stadion, la meciul dintre UTA Arad și Petrolul, câștigat de gazde cu 1-0. | Antena 1

Dima și Sabrina sunt doi fani împătimiți ai fotbalului. Chiar dacă sunt rapidiști convinși, nu ezită să meargă pe stadion de câte ori au ocazia.

Până și în zile speciale, cum e sărbătoarea Dragobete, tinerii preferă să celebreze iubirea într-un loc care le e foarte drag: în tribune.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre între doamna Ioana și doamna Daniela, după o discuție în bucătărie. Ce s-a întâmplat

Mireasa sezonul 7. Dima și Sabrina, cum fanii nu i-au mai văzut. Ipostaza inedită în care au apărut pe micile ecrane

Chiar de Dragobete, Dima și Sabrina au mers să vadă un meci de fotbal, UTA Arad - Petrolul. În tribune, cei doi au fost surprinși de Kiss Cam.

În timp ce tânăra a fost foarte entuziasmată, Dima a profitat de ocazie și și-a sărutat cu foc iubita soție.

Sabrinei parcă nu-i venea să creadă că li se întâmplă asta și privea cu zâmbetul larg la camera video.

Imaginile au fost distribuite în social media de către UTA Arad, iar fanii au fost încântați să-i revadă pe Dima și Sabrina într-o zi normală din viața lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sabrina și Dima s-au cunoscut la Mireasa

Sabrina și Dima s-au cunoscut în sezonul 7 Mireasa. Dima și Sabrina au format primul cuplu al sezonului și au mărturisit că din primele conversații și-au dat seama cât sunt de compatibili, mai ales că amândoi au legături cu Timișoara și că s-au născut la o distanță de 8 zile unul față de celălalt.

Cei doi nu au ajuns până în finala sezonului 7 Mireasa. Sabrina a părăsit competiția Mireasa în seara de 26 mai 2023, după ce a fost nominalizată de băieți pentru eliminare.

Dima a fost descalificat din competiția Mireasa, ca urmare a afirmațiilor cu caracter de amenințare pe care le-a făcut. Vestea eliminării a primit-o pe finalul emisiei live de Mireasa de pe 23 mai 2023.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Un nou task interesant! Concurenții au gătit în cuplu, legați la ochi

„Am obosit tare. Pe bune că la caterincă mă bag la eliminare în fiecare săptămână. Fac manevre că știi că sunt nebun! Mai fac două injecții, mai mor. Mă mai duc pe la eliminări. Eu n-am cum să mă trezesc în aceeași casă 6 luni. Mă ia capul și o să pic. Mă urc la etaj și pic în gol în jacuzzi. Vorbesc la modul cel mai serios. Pic în gol în jacuzzi. N-am voie să mă urc, aia e! Am încălcat regulamentul! La eliminare!”, au fost afirmațiile care i-au adus eliminarea lui Dima.

Dima și Sabrina au fost primii care s-au căsătorit civil. Cele 5 cupluri finaliste au spus „Da” pe 10 iulie, însă Dima și Sabrina au dorit să meargă în fața ofițerului stării civile cât mai dvreme și s-au cununat pe 7 iulie 2023. Cei doi se pregătesc pentru cununia religioasă și petrecerea de nuntă care va fi pe 6 septembrie 2025.

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Un nou task interesant! Concurenții au gătit în cuplu, legați la ochi... Mireasa sezon 9. Mama Andradei a sunat la Capriciile Iubirii după ce Iuliana a jignit-o pe fiica sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x