Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Roberto are o nouă iubită. Cine este tânăra care l-a cucerit pe fostul concurent de la Mireasa

Roberto a postat o imagine cu iubita sa, Gabriela. Cei doi tineri s-au pozat și par foarte fericiți.

Galerie
Roberto a postat o imagine cu iubita sa, Gabriela. Cei doi tineri s-au pozat și par foarte fericiți. | Antena 1

Roberto și Gabriela s-au pozat într-un parc. Tânăra a îmbrăcat o bluză neagră, în timp ce băiatul poartă o cămașă cu imprimeu. Cei doi zâmbesc spre camera foto.

Mireasa sezonul 7. Roberto are o nouă iubită. Cine este tânăra care l-a cucerit pe fostul concurent de la Mireasa

Deși a încercat să cunoască mai multe fete în casa Mireasa, Roberto nu a reușit să găsească pe cineva potrivit pentru el.

Se pare că în afara competiției, acesta are mai mult noroc. Concurentul s-a afișat cu noua iubită.

Articolul continuă după reclamă

Gabriela este cea care are o relație cu fostul concurent de la Mireasa sezonul 7. Roberto a postat o imagine cu ei și i-a încântat pe internauți.

”Baiatul s-a pus la casa lui 🙌 bravo Rob”, ”Sunteți minunați ! Să auzim numai de bine !🍀🍀👏❤️”, ”Felicitări Robert ai grija sa nu fii prea posesiv. Succes.”, ”❤️sunteți minunați!” au fost câteva dintre comentariile primite.

Citește și: Mireasa sezonul 4. Declarația emoționantă pe care Petrică i-a făcut Elei cu ocazia zilei ei de naștere. Ce i-a mărturisit public

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Roberto de la Mireasa sezon 7

Roberto Covaci are 23 de ani, 1,82 înălțime și 85 de kilograme. Hobby-urile lui sunt gătitul și muzica. A practicat polo până la 18 ani, a terminat liceul în Scoția.

„Când să intru la Universitate m-am întors în Romînia pentru o fată. De la 19 ani am avut mai multe job-uri: ospătar, șofer, livrator, instructor de înot, am muncit în restaurante”.

„Tatăl meu biologic s-a despărțit de mama când aveam un an. Până la 17 ani am crescut cu mama. Tatăl meu biologic a contribuit la creșterea mea 2 ani, apoi n-am mai știut nimic de el. Tatăl vitreg este tatăl care m-a crescut”, a povestit Roberto Covaci de la Mireasa, sezon 7.

„Până la această vârstă am iubit sincer o dată, dar m-am îndrăgostit de două ori. Știu că am fost înțșelat de fosta iubită. Am prins-o în timp ce mă înșela. Am simțit durere, ură și amăgire. Următoarea mea relație a fost la 19 ani cu o fată cu 10 ani mai mare decât mine”, a mai spus concurentul sezonului 7 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Daiana și Dani au dezvăluit ce nume au ales pentru bebe. Fata a slăbit 10 kilograme de când e însărcinată

Fosta iubită avea un copil de 5 ani.

„Spre sfârșitul relației a fost o relație toxică. Noi stăteam mai mult din obligație, monotonie. Am iubit-o foarte mult, dar ultima perioadă a relației a fost ceva rău. Ea mi-a spus că este gravidă când avea 3 luni de sarcină. Am stat cu ea până a făcut 8 luni de sarcină, mi-a spus că copilul o să spună tată la cine merită. Nu a trecut copilul pe numele meu. I-am spus să facem un test de paternitate, nu a vrut și așa a rămas acest copil fără tată în ceritificat”, a povestit Roberto Covaci la Mireasa.

Mireasa sezonul 9, 14 iunie 2024. Antonia și Cristian, confruntare cu scântei în gală! Ce și-au spus, fără reținere... Mireasa sezonul 9, 14 iunie 2024. Doamna Iuliana a răbufnit și a dat cărțile pe față! Ce i-a zis Laurei și doamnei Maria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x