Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 17 octombrie 2023. Ioana, supărată pe doamna Maria, a răbufnit: ”Ca femeie în vârstă să vorbești așa ceva?!”

Ioana s-a supărat pe doamna Maria după ce aceasta a spus, la supărare, că fata ar trebui să-și găsească un partener mai în vârstă. Se întâmpla după ce concurenta afirma că Adrian este imatur.

colaj de imagini cu adrian si ioana de la mireasa sezonul 8 Galerie
Ioana s-a supărat pe doamna Maria după ce aceasta a spus, la supărare, că fata ar trebui să-și găsească un partener mai în vârstă. Se întâmpla după ce concurenta afirma că Adrian este imatur. | Antena 1

După discuțiile care au avut loc după petrecerea de sâmbătă, Ioana s-a supărat pe doamna Maria. Mama adoptivă a lui Adrian a afirmat că fata ar trebui să-și caute un partener mai în vârstă dacă e de părere că băiatul este imatur.

Pe Ioana a deranjat-o foarte tare această remarcă și a răbufnit în dormitor. Iată ce a spus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 16 octombrie 2023. Ce a sfătuit-o mama Ioanei pe concurentă după ce ea și Adrian au fost distanți la petrecere

Ioana, supărată pe doamna Maria. Fata a răbufnit

”Îți dai seama cum m-am simțit când mi-a zis ea ”Are mentalitate de copil, eu nu am nevoie de un copil să îl cresc”. Păi caută-ți de 40 de ani”, a spus doamna Maria într-o discuție cu doamna Lucica.

A fost afirmația care a deranjat-o pe Ioana. Ajunsă în dormitor, ea îi povestea lui Madi: ”Hai să dăm cu pietre în mine. (...) Frumos, ca femeie în vârstă să vorbești așa ceva? Când eu pe copilul tău îl ridic în slavi, îl idolatrizez și îți zic cât e de bun și de minunat copilul tău și tu îmi zici să îmi caut unul de 40 de ani?!”

Mai târziu, nervoasă, spunea că își ”bagă picioarele în emisiunile astea”. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 16 octombrie 2023. Sergiu și Madi, la un pas să ia o decizie surprinzătoare. De ce s-a așezat el în genunchi

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 16 octombrie 2023. Ce a sfătuit-o mama Ioanei pe concurentă după ce ea și Adrian au fost distanți la ... Mireasa sezonul 8, 17 octombrie 2023. Noul concurent, Andrei, a discutat cu concurenții. Primele imagini cu el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x