Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 19 octombrie 2023. Marius și Bogdan, duel în live pentru inima Ioanei. Ce cuvinte dure și-au spus

Marius și Bogdan de la Mireasa sezonul 8 s-au duelat în live. Motivul? Ioana, cea care a atras atenția amândurora.

colaj de imagini cu ioana, marius si bogdan de la mireasa sezonul 8 Galerie
Marius și Bogdan de la Mireasa sezonul 8 s-au duelat în live. Motivul? Ioana, cea care a atras atenția amândurora. | Antena 1

Marius și Bogdan de la Mireasa sezonul 8 au avut o discuție dură, cu ton ridicat, în emisia live din 19 octombrie 2023. Iată ce au de împărțit.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 19 octombrie 2023. Surpriză pentru doamna Anina. Ce s-a întâmplat după ce ea și Robert au ieșit pe terasă

Marius și Bogdan, duel în live pentru inima Ioanei. Ce cuvinte dure și-au spus

Marius a început un monolog în fața Ioanei, după ce a fost difuzat un material cu el și Bogdan care vorbeau despre interesul pentru concurentă.

”Uită-te când ai fost în cursa de eliminare, nu te-ai grăbit, nu ai anunțat nimic. Eu, de exemplu, nu mă anunț într-o cunoaștere de fațadă. Bogdan, mi se pare că grăbește lucrurile. Te duce cu zăhărelul. (...) Eu sunt un nucleu, am fost și voi fi. Nu trebuie să mă compar cu nimeni.

În al treilea rând, fii atentă, adu-ți aminte cum ai reacționat tu când cineva te-a acuzat că ai stat lângă Adrian pentru voturi. Eu l-am atacat pe Bogdan și nu a avut nicio reacție. Cartea lui din mânecă sunt susținătorii Dariei, care cu siguranță sunt împotriva mea”, a zis Marius, care i-a atras atenția și Dariei să nu-l ia la mișto.

Bogdan a fost ironic și i-a transmis lui Marius că nu are cum să se compare cu el. ”Eu nu am niciun interes să pup în cur pe nimeni”, a zis concurentul.

”Eu nu am nimic de zis. Eu nu înțeleg care e motivul pentru care se ceartă”, a spus și Ioana. La final, Marius a punctat că nu se ceartă pentru a câștiga simpatie sau pentru a îi ajunge la inimă, ci pentru a deschide orizonturile Ioanei.

El afirmă că Bogdan profită de vulnerabilitatea concurentei. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 16 octombrie 2023. Sergiu și Madi, la un pas să ia o decizie surprinzătoare. De ce s-a așezat el în genunchi

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Ce a făcut Alex de la Mireasa 6, după ce s-a tot spus că el și Raluca nu mai sunt împreună. Ce schimbări au apărut pe co... Mireasa sezonul 8, 19 octombrie 2023. Surpriză pentru doamna Anina. Ce s-a întâmplat după ce ea și Robert au ieșit pe te...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x