Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 2 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat în baie între Daria și Anina, înainte ca mama să răbufnească la adresa ei

Daria a acuzat-o pe doamna Anina că a făcut un gest nepotrivit față de ea în baie. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezonul 8, 2 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat în baie între Daria și Anina, înainte ca mama să răbufnească la adresa ei Galerie
Daria a acuzat-o pe doamna Anina că a făcut un gest nepotrivit față de ea în baie. Mai multe detalii în materialul video de mai sus. | Antena 1

Daria a fost foarte deranjată de intervenția doamnei Anina în live, când a criticat-o pentru atitudinea față de Adrian sau ceilalți băieți care s-au arătat interesați de ea.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Mama lui Alex și-a spus părerea despre Andreea. Cum vede apropierea celor doi tineri

Ce s-a întâmplat în baie între Daria și Anina, înainte ca mama să răbufnească la adresa ei

Daria a spus că în dimineața zile de ieri, 1 noiembrie 2023, a refuzat să-i facă sprâncenele și doamna Anina a avut un gest deplasat față de ea. Fata susține că mama lui Robert a încercat să-i dea prosopul jos de pe cap.

”Sunteți frustrată că nu v-am făcut sprâncenele de dimineață?! Ați venit, mi-ați băgat mâna în cap cu prosopul, să mă trageți de cap în fața oglinzii azi dimineață și nu am zis nimic. (...) Ipocrită. Mă fac de râs să mă cert cu o femeie nebună”, a zis Daria.

Ce se vede pe imaginile din baie

”A fost o glumă, râdeam în baie și ne jucam cum facem de obicei”, a spus doamna Anina. În imaginile difuzate, Daria se machia. Lângă ea se afla doamna Anina, care o ruga să îi facă sprâncenele. La un moment dat, aceasta i-a pus mâna pe prosopul de pe cap și a tras. ”Doamna Anina, au, ce aveți?!”, a spus Daria.

Mama lui Robert a zis: ”Nu îți stă bine cu el. Ori îmi faci sprâncenele, ori îți dau părul peste față, îți iau prosopul”.

În emisia live din 2 noiembrie, doamna Anina a replicat că a glumit cu ea, nici vorbă de vreo corecție sau răzbunare.

Simona Gherghe a afirmat că timp de 40 de minute au existat glume între cele două în dimineața zilei când Daria susține că mama lui Robert a încercat să o tragă de păr.

Doamna Anina a cerut mai multe imagini în care ar fi fost jignită de Daria, dar și pe cele din baie pentru a se vedea dacă a făcut sau nu un gest nepotrivit față de concurentă.

Mai multe imagini în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 16 octombrie 2023. Sergiu și Madi, la un pas să ia o decizie surprinzătoare. De ce s-a așezat el în genunchi

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Antonio și Maria din sezonul 7 Mireasa, prima apariție televizată după ce și-au înscenat despărțirea. Ce plănuiesc în vi... Mireasa sezonul 8, 2 noiembrie 2023. Tatăl lui Liviu a zis că se mai gândește dacă o ajută pe Bogdana să își refacă bule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x