Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 24 noiembrie 2023. Ce a decis publicul în cazul reîntoarcerii lui Adrian în emisiune

Simona Gherghe a anunțat ce a decis publicul în cazul reîntoarcerii lui Adrian în emisiune.

adrian si daria de la mireasa sezonul 8 Galerie
Simona Gherghe a anunțat ce a decis publicul în cazul reîntoarcerii lui Adrian în emisiune. | Antena 1

Daria și Adrian s-au reîntâlnit la Mireasa Capriciile Iubirii. El a venit să lămurească lucrurile și nu se aștepta la ce avea să urmeze.

”Eu cred că tu știi ce simt eu, ceea ce am simțit din prima. Nu a fost ceva care să te ia prin surprindere. Nu m-am lăsat influențat de nimeni, chiar și afară. M-am întors că m-a deranjat ce ai zis”, a explicate el.

La un moment dat, Daria s-a apropiat de el. La fel a făcut și Adrian, care s-a apropiat și el de ea și cei doi s-au sărutat cu pasiune. Cei doi au părut că au mai lămurit din lucruri, apoi s-au sărutat din nou și s-au îmbrățișat cu mult drag.

„Mi-a fost foarte dor de tine! Mi-ar plăcea să vii înapoi în casă”, i-a spus Daria lui Adrian după ce l-a sărutat.

Fata a cerut ca Adrian să se întoarcă în casa Mireasa pentru ea, astfel că producția emisiunii a lansat un sondaj. „Dacă telespectatoii își doresc să vadă povestea voastră derulându-se, eu îi invit să voteze până vineri în gală”, a anunțat Simona Gherghe la începutul săptămânii.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 24 noiembrie 2023. Marius a încălcat grav regulamentul după ce a ieșit pe poartă

Ce a decis publicul în cazul lui Adrian

În gala din 24 noiembrie 2023, Simona Gherghe a anunțat ce se va întâmpla cu Adrian. Publicul a avut câteva zile la dispoziție pentru a vota pentru sau împotriva reîntoarcerii lui. Iată rezultatul:

70% dintre cei care au votat au dorit ca Adrian să intre în casa Mireasa. El și Daria au declarat că formează un cuplu.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 24 noiembrie 2023. Marius a încălcat grav regulamentul după ce a ieșit pe poartă... Mireasa sezonul 8, 24 noiembrie 2023. Mamele au făcut nominalizări. Cine e în pericol de eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x