Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 24 octombrie 2023. Simona Gherghe, anunț important. Ce se va întampla în casă: „E oficial”

Încă de la începutul emisiei live de Mireasa de pe 24 octombrie 2023 Simona Gherghe a spus că are un anunț important pentru telespectatori și pentru concurenți.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Simona Gherghe a avut un anunț important pentru concurenții Mireasa | Antena 1

La finalul emisiei live de Mireasa de pe 24 octombrie 2023, Simona Gherghe a făcut mult așteptatul anunț. Simona Gherghe a anunțat că mâine intră în casă un nou concurent.

Citește și: Mireasa sezon 8, 24 octombrie 2023. Băieții și fetele au petrecut alături de noii concurenți, Luiza și Andy. Ce gest a făcut Liviu

Simona Gherghe a anunțat că în casa Mireasa intră un nou băiat

„Vă anunț oficial că mâine intră în casa Mireasa un băiat. Când intră oameni asta înseamnă că o să și iasă. Înțeleg că e Scorpion. Are 28 de ani. Are 1,80, 72 de kilograme și cântă hip hop. Cum îl cheamă aflați mâine. Vă mai spun că e brunet. E de pe lângă București. Mâine vine”, a spus Simona Gherghe.

„Simțim nevoia să mai animăm atomosfera, să mai schimbăm lucrurile în casă. Voi vă plângeți că nu sunt paturi. Dar ziceați că se doarme pe canapea”, a spus Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 24 octombrie 2023. Andrei, declarație surprinzătoare pentru Ioana. Ce s-a întâmplat în live

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8, 24 octombrie 2023. Andrei, declarație surprinzătoare pentru Ioana. Ce s-a întâmplat în live... Mireasa sezon 8, 24 octombrie 2023. Băieții și fetele au petrecut alături de noii concurenți, Luiza și Andy. Ce gest a f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x