Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Alina, în lacrimi după ce a auzit jignirile aduse de Andrei și Liviu

Liviu a fost foarte nervos pentru că Bogdana a părăsit competiția Mireasa. Acesta consideră că vinovată este Alina.

alina de la mireasa sezonul 8 plange Galerie
Liviu a fost foarte nervos pentru că Bogdana a părăsit competiția Mireasa. Acesta consideră că vinovată este Alina. | Antena 1

Într-o discuție cu Andrei, care era înverșunat pe Alina din cauza faptului că l-a nominalizat, Liviu a folosit un limbaj care nu-i face cinste.

”Eu mă simt mândru, m-a făcut să mă simt bărbat. O să mă duc să-i mulțumesc că m-a făcut să mă simt bărbat. Și nu e ușor să stai de vorbă cu ea, mă mai pierd prin înțelepciunea ei cândva. Îmi mai pică câte un neuron. Am puțini, dar când interacționez cu Alina, ceva se declanșează. Cred că au și ei autoapărare”, a spus ironic Andrei.

Alina, în lacrimi după ce a auzit jignirile aduse de Andrei și Liviu

Mai târziu, și iubitul Bogdanei a continuat să o vorbească de rău pe Alina. El a dat de înțeles că tânăra este o femeie ușoară și jignirile nu s-au oprit aici.

La masă, Andrei punea la punct un plan. Voia să o sărute pe Alina, iar în live să spună că a făcut-o la ”ghici”. ”Doar o panaramă să fie aici? Să fie două”, au zis băieții.

”Pot să vină și nepalezii ăia să o pupe, se pupă și cu ăia.”, a adăugat Liviu. Nu se oprea aici: ”Cum ar fi să o iau, ”hai, fă, Alinuțo”... O iau colo unde nu bate camera, ”hai, fată, ia-l și tu așa, așa puțin de tot. Vorba aia, poate te iert””

În emisia live, Simona Gherghe a spus că îi pare rău pentru că Alina a fost nevoită să audă cuvintele celor doi. Moderatoarea l-a rugat pe Liviu să-și ceară iertare în fața concurentei, iar acesta a făcut-o doar parțial. El a punctat că nu a fost nervos când a spus acele vorbe.

”Îmi cer scuze că a trebuit să audă chestiile astea, dar nu le-am spun nici la nervi, nici la oftică. A fost și situația de la votul cu ghici, care a deranjat multă lume. Îmi e greu să mă uit în platou să o văd pe ea...”, a zis concurentul.

Deși a recunoscut că a exagerat, el nu a considerat că este cazul să obțină iertare din partea fetei pe care a umilit-o. Mai multe imagini în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Fotografia rară cu Simona Gherghe din copilărie. Cum arăta prezentatoarea de la Mireasa când era mică | Foto

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Ce a făcut Liviu când staff-ul a anunțat că Bogdana părăsește casa... Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x