Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Ce a făcut Liviu când staff-ul a anunțat că Bogdana părăsește casa

Bogdana a părăsit emisiunea Mireasa în Gala de vineri. Când a sosit momentul să se despartă de Liviu, cei doi și-au făcut o promisiune. 

liviu si bogdana de la mireasa sezonul 8 Galerie
Bogdana a părăsit emisiunea Mireasa în Gala de vineri. Când a sosit momentul să se despartă de Liviu, cei doi și-au făcut o promisiune. | Antena 1

Deși a afirmat că se aștepta să plece, Bogdana a fost foarte deranjată de decizia publicului. ”Aici nu vii să te măriți, vii să plângi”, a punctat fosta concurentă în timp ce își strângea hainele.

Într-o discuție cu doamna Lucica, Bogdana susținea că publicului îi place drama, plânsul. Ba mai mult, făcea o comparație cu Alina, cea care a rămas în competiție. Iubita lui Liviu puncta că simte o repulsie față de Alina, despre care a zis că a influențat voturile în timpul săptămânii în care au fost în cursă.

Citește și: Roberto de la Mireasa, prima imagine cu tânăra care i-ar fi cucerit inima. Cum s-au pozat cei doi atât de apropiați

Ce a făcut Liviu când staff-ul a anunțat că Bogdana părăsește casa

În acest timp, în casa băieților, Liviu a lovit mobilierul în repetate rânduri. Într-un final, a ieșit pe terasă, înjurând și trântind ușa.

Când s-au reunit, înainte de plecarea Bogdanei, el a asigurat-o că va veni un prieten să o ducă la Craiova, la tatăl lui. ”Te iubesc”, i-a spus Liviu. ”Și eu te iubesc mult”, a răspuns concurenta.

”Să fii tare”, a încurajat-o Liviu și a rugat-o să-i trimită scrisori. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Fotografia rară cu Simona Gherghe din copilărie. Cum arăta prezentatoarea de la Mireasa când era mică | Foto

Roberto de la Mireasa, prima imagine cu tânăra care i-ar fi cucerit inima. Cum s-au pozat cei doi atât de apropiați... Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Alina, în lacrimi după ce a auzit jignirile aduse de Andrei și Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x