Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Andreea și Andrei

Timp de o săptămână, Andreea și Andrei s-au aflat în cursa de eliminare după ce au fost nominalizați de către concurenții sezonului 8 Mireasa.

colaj de imagini cu andrei si andreea de la mireasa sezonul 8 Galerie
Timp de o săptămână, Andreea și Andrei s-au aflat în cursa de eliminare după ce au fost nominalizați de către concurenții sezonului 8 Mireasa. | Antena 1

Încă de când au aflat că sunt nominalizați, Andreea și Andrei și-au spus părerea despre continuarea parcursului în casa Mireasa.

Andrei a spus că nu dorește să mai rămână după ce Ioana l-a ales pe Marius, afirmând că nu mai este nicio fată care să îi fi stârnit interesul.

De cealaltă parte, Andreea și-a susținut decizia de a rămâne. Ulterior s-a apropiat de Alex, cu care s-a declarat într-o cunoaștere.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Liviu și doamna Lucica au vorbit cu familia. Ce spun tatăl și bunica despre Bogdana

Rezultatul cursei de eliminare dintre Andreea și Andrei

În Gala de vineri, 3 noiembrie 2023, Andreea și Andrei au aflat ce a decis publicul în privința cursei de eliminare.

Simona Gherghe a anunțat ce au votat telespectatorii și cine este concurentul care părăsește competiția.

”Părăsește casa Mireasa, acum se va întâmpla, Andrei”, a anunțat moderatoarea. Băiatul a spus ce a învățat din experiența Mireasa, iar, cum rar face, Simona Gherghe i-a propus să participe și în sezonul următor dacă nu găsește pe cineva afară.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 16 octombrie 2023. Sergiu și Madi, la un pas să ia o decizie surprinzătoare. De ce s-a așezat el în genunchi

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Liviu și doamna Lucica au vorbit cu familia. Ce spun tatăl și bunica despre Bogdana... Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Fetele și băieții au nominalizat un băiat pentru eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x