Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 7 septembrie 2023. Bianca a transmis informații eroante de la băieți la fete. Ce a explicat ulterior

Bianca și-a supărat câțiva dintre colegii din sezonul 8 Mireasa. Tânăra a avut parte de o cină din casa băieților și nu a transmis informațiile exacte pentru fete.

Colaj cu Bianca Galerie
Bianca de la Mireasa a transmis informații eroante de la băieți la fete | Antena 1

Liviu a rugat-o pe Bianca să-i transmită Dariei că a auzit-o cântând, că i-a plăcut și că o pupă, însă ceea ce a transmis fata a fost „Liviu te salută!”. Și Anei i-a transmis o informație distrorsionată: „Daniel a zis că vrea să ne cunoască pe toate”, iar băiatul a explicat uletiror că interesat în ideea de a forma un cuplu este doar de Ana.

„Cred că Bianca bagă strâmbe”. Bianca, acuzată că a transmis informații false de la băieți la fete: „Urăsc femeile perverse”. Cum a explicat concurenta Mireasa situația

„Și toți sunt dispuși să cunoască alte fete. Liviu dacă nu te cunoștea pe tine, mă cunoștea pe mine”, a spus Bianca.

De asemenea, Alina i-a spus Biancăi să-l salute pe Cătălin din partea ei, iar ceea ce a transmis ea a fost: „Alina e interesată de tine”.

„De ce înflorești, Bianca? Bianca înflorește. Mie mi-e teamă să-i mai spun să transmită ceva”, a spus

„Cred că Bianca bagă strâmbe. A luat-o pe cărări. Nu știu ce scop are. Să dezbine, să despartă! Urăsc femeile perverse! Ceva e putred în Danemarca!”, au spus băieții.

În emisia live de Mireasa, de pe 7 septembrie 2023 Bianca a spus că nu a avut nicio intenție rea.

„Probabil nu am ținut minte toate cuvintele. Nu sunt interesată de persoanele care sunt în cunoaștere cu altcineva”, a spus Bianca.

„Probabil crede că are șanse la Daniel sau Liviu. Nu pot să suport oamenii falși. Încerci să pari o mare prințesă. Nu mă pune la încercare! Taci din gură!”, a spus Bogdana, ridicând tonul.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 6 septembrie 2023. Cine este Madi. Tânăra a fost căsătorită la 18 ani. De ce și-a încheiat căsnicia... Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Simona Gherghe, discurs emoționant în direct, despre copiii care nu apreciază munca ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x