Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 9 octombrie 2023. Marius și Daria, apropieri și atingeri la petrecere. Cum și-a explicat băiatul comportamentul

La petrecerea de sâmbătă din casa Mireasa, Daria și Marius au dansat împreună. După apropieri și atingeri, fata a izbucnit în lacrimi.  

Colaj cu Daria și Marius Galerie
La petrecerea de sâmbătă din casa Mireasa, Daria și Marius au dansat împreună. După apropieri și atingeri, fata a izbucnit în lacrimi. | Antena 1

La petrecere Marius și Daria au avut parte de apropieri mai mult decât prietenești, chiar dacă cei doi au și-au oprit cunoașterea și au hotărât că între ei nu se poate construi o relație. După ce toată seara Marius a luat-o în brațe pe Daria, fata a avut o discuție cu Bia și a izbucnit în lacrimi.

„Chiar am înțeles că suntem 2 proști, ținem unul la altul, dar nu vrem să fim împruenă. Nu pot să mai stau așa în tensiunile astea. Nu vreau să cedez! Nu pot să mă las moale. Pe lângă un caracter puternic, am și partea asta a mea foarte sensibilă. Eu n-am nevoie de tensiuni. Eu vreau liniște, să fie armonie în relație”, a spus Daria.

Cum și-a explicat Marius apropierea față de Daria, la petrecerea Mireasa

Întrebat în emisia live de Mireasa de pe 9 octombrie 2023 de ce a avut un astfel de comportament, dacă spune că nu vrea o relație cu Daria, băiatul a spus că atracția există, însă nu poate fi mai mult.

„Am fost foarte deschis în tot ce a ținut de mine. Aș vrea să ne oprim. N-o să mai fac asta (n.r. să o atingă pe Daria). Mi-a drag de ea. Eu nu sunt un bărbat neasumat. Noi ne atragem, dar din punctul meu de vedere n-o să se ajungă la o relație între noi. Dacă o să vină un băiat de care o să-i placă, o să încetez. Eu mă manifest pentru că mi-e drag de ea”, a spus Marius.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 9 octombrie 2023. Doamna Anina, declarații surprinzătoare. Mama lui Robert spune că Bia îi „monopoliz... Mireasa sezonul 8, 9 octombrie 2023. Madi și Sergiu, momente lipsite de inhibiții: „Când sunt cu ea, uit că sunt filmat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x