Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Ce se găsește în telefonul lui Marius. Ioana, foarte afectată de întreaga situație

Marius insistă că nu poate spune clar ce se află în telefonul lui și cere intimitate cu Ioana pentru a o pune în temă.

colaj de imagini cu marius si ioana de la mireasa capriciile iubirii Galerie
Marius insistă că nu poate spune clar ce se află în telefonul lui și cere intimitate cu Ioana pentru a o pune în temă. | Antena 1

În ediția Mireasa Capriciile Iubirii din 24 noiembrie 2023, Marius a discutat, din nou, despre conținutul telefonului său.

Acesta spune că a acumulat multe imagini, videoclipuri și convorbiri în ultimii cinci ani, multe dintre ele cu persoane publice.

În Gala Mireasa, el a fost întrebat dacă a fost escortă, a făcut videochat sau folosește materialele respective pentru a șantaja. A negat toate cele trei ipoteze, în ciuda faptului cu Simona Gherghe i-a spus că în mediul online circulă niște capturi de ecran cu el.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 24 noiembrie 2023. Mamele au făcut nominalizări. Cine e în pericol de eliminare

Ce se găsește în telefonul lui Marius

Câteva ore mai târziu, în discuție cu Gabriela Cristea și Paula Chirilă, Marius a afirmat că ce are în telefon nu îi face cinste.

”Sunt anumite lucruri pe care vreau să le vorbesc doar cu ea (n.r. Ioana)”, a afirmat concurentul.

”Nu vreau să mai știu nimic, nici aici, nici când sunt afară. Nu vreau să mai știu nimic. Nu mă mai interesează ce a făcut”, a spus și Ioana, care părea puternic afectată de toată situația.

”Nu îmi e teamă că o pierd, dar aș vrea să vorbesc cu ea, să-i spun lucrurile exact așa cum sunt. Pentru asta am nevoie de intimitate, de timp privat. (...) Doamna Paula, cu tot respectul, nu vreau să intru în chestia asta. (n.r. a fost întrebat dacă în imagini apare și el). Da, există imagini de care nu sunt mândru”, a afirmat Marius.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 24 noiembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 24 noiembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezonul 8. Ce s-a întâmplat în pauza de publicitate între Adrian și Daria, după ce au aflat verdictul publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x