Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Dediș și Andrada. Ce a decis publicul

Pe 1 martie 2024, Simona Gherghe a citit procentele cursei de eliminare dintre Dediș și Andrada. Iată care e rezultatul și cine părăsește competiția Mireasa sezonul 9.

colaj de imagini cu dedis si andrada Galerie
Pe 1 martie 2024, Simona Gherghe a citit procentele cursei de eliminare dintre Dediș și Andrada. Iată care e rezultatul și cine părăsește competiția Mireasa sezonul 9. | Antena 1

A fost o săptămână intensă atât pentru Dediș, cât și pentru Andrada. După intervenția telefonică a mamei sale, Dediș a fost foarte confuz. A declarat că Delia nu e potrivită pentru el, dând niște explicații care au rănit-o pe fata, și s-a îndreptat spre Eliza.

Refuzat de acesta, a revenit la Delia, încercând să-i reintre în grații. Nu a reușit, însă aceasta a părut să mai coboare din bariere după ce l-a văzut plângând la scrisorile mamei, care îi spunea că îi pare rău și își cerea scuze Deliei pentru că a zis că nu o place.

De cealaltă parte, Andrada, care nici ea nu își dorește să plece de la Mireasa, s-a certat cu Iuliana, acuzând-o pe aceasta de rasism după ce iubita lui Liviu a exagerat și a folosit o expresie care nu-i face cinste. Andrada chiar a amenințat-o cu instanța.

Nu e singurul conflict în care aceasta s-a implicat. Ea a nemulțumit-o pe Cristina, după ce stabiliseră ca perechea Alexandru- Cristina să beneficieze de jokerul primit în urma task-ului Cătușelor.

Cei doi nu au mai apucat să-l folosească pentru că, Andrada, care și-a exprimat dorința la cameră înaintea lor, și l-a adjudecat.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Ce i-au făcut fetele în live

Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentina și Delia. Ce a decis publicul

În Gala de vineri, Dediș și Andrada au aflat rezultatul cursei de eliminare. Publicul a fost clar în privința concurentului care părăsește competiția Mireasa.

”Procentele sunt așa 73,31 la 26,69%. Pentru că au fost 73,31%, acasă pleacă acum Andrada”, a spus Simona Gherghe.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 9. Mama Andradei a sunat la Capriciile Iubirii după ce Iuliana a jignit-o pe fiica sa

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, prima imagine cu chipul fiului ei și al lui Valentin. Cum arată micuțul Tudor Gabri... Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Ce i-au făcut fetele în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x