Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 11 iunie 2024. Doamna Daniela și Cristian au purtat o discuție importantă. Ce le-a zis mama Antoniei

Camerele de filmat au surprins o discuție importantă între doamna Daniela și Cristian. Ulterior, mama Antoniei a vorbit cu mama concurentului, în ediția din 11 iunie 2024 a emisiunii Mireasa.

colaj foto cu doamna daniela de la mireasa sezonul 9 si cristian si poza cu antonia si mama ei Galerie
Mama Antoniei a stat de vorbă cu doamna Daniela, în ediția din 11 iunie 2024 a emisiunii Mireasa | Antena 1 capturi

Mama Antoniei a discutat cu doamna Daniela și a încercat să îi explice faptul că emisiunea nu e despre părinți, ci despre copii și ceea ce își doresc ei. Se pare totuși că securea războiului nu a putut fi îngropată, căci fiecare mamă vede lucrurile într-un mod diferit și ține partea propriului copil. Doamna Daniela rămâne fermă în privința ideilor ei, chiar dacă acest lucru aduce supărare fiului și iubitei lui.

S-a întâmplat după ce camerele de filmat au surprins o discuție importantă între doamna Daniela și Cristian.

Doamna Daniela și Cristian au purtat o discuție importantă. Ce au surprins camerele, în timpul emisiunii Mireasa sezonul 9

Recent, camerele de filmat au surprins discuția pe care a avut-o doamna Daniela cu fiul său, când erau singuri. Femeia a încercat să îi explice faptul că îi vrea binele și că este de partea lui. Mai mult decât atât, aceasta i-a spus că apreciază faptul că a găsit iar starea de echilibru și l-a rugat să nu uite că ei doi formează un tot.

„Eu îmi cunosc alegerile, eu știu ce vreau, ce îmi doresc de la viață și de la tot”, a spus concurentul.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Mama Antoniei a venit în casă la discuții! Ce reacție a avut concurenta și de ce au curs lacrimi

„Da, dar este important să înțelegi că eu vreau binele tău, eu sunt cu și pentru tine”, a fost răspunsul mamei.

Discuția a continuat oarecum în contradictoriu, ba chiar Cristian i-a sugerat să nu își mai facă tot felul de scenarii și să își imagineze lucruri.

„Fii aici pentru tine! Pentru mine, această emisiune nu este o decizie de viață!”, a fost replica tânărului, care i-a sugerat mamei sale că ia lucrurile mult prea în serios.

„Deciziile din viață îmi aparțin total (...). Să-ți iasă din cap că eu stau pe un norișor sau că mă las purtat fără să fiu eu. Am fost mereu același. Nu le mai lua așa! Am știut de fiecare dată în ce mă bag, crede-mă! Tu nu mai...Lasă, îngrijește-te de tine, de mentalul tău, de ale tale, de viața ta cu a lui tata. E bine așa! Nu mi se strică mie viața. Dacă simt că ceva mă îndepărtează de la viața mea eu știu să pun piciorul în prag, știu să fiu și drastic”, a încercat Cristian să își prezinte punctul de vedere.

„Pe principiul divide et impera ne-a distanțat, o să se întâmple niște lucruri aici, nu trebuie să te lași distrat”, a spus femeia.

„Te rog, fii și tu mai maleabilă. Blocarea pe care ai făcut-o e o mică greșeală. Te rog frumos relaxează-te, liniștește-te!”, a fost replica tânărului.

Mama Antoniei a venit să discute cu doamna Daniela. Ce i-a spus mamei lui Cristian, în ediția din 11 iunie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 9

După ce aceste imagini au fost difuzate, discuția a continuat în platou, între mama Antoniei și doamna Daniela. Între cele două ai ieșit scântei și fiecare a ținut partea copilului său.

Mai mult decât atât, mama Antoniei a avut chiar și anumite sugestii și sfaturi pentru Cristian, pentru ca relația lui cu Antonia să meargă. Despre ce este vorba? Află totul urmărind clipul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 11 iunie 2024. Mama Antoniei a venit în casă la discuții! Ce reacție a avut concurenta și de ce au cu... Delia, apariție rară într-un costum de baie prea mic pentru formele ei. Artista și-a surprins fanii cu imaginile incendi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x