Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 13 iunie 2024. Elena și Antonia au ajuns la cuțite. Valentin a intervenit și a atacat-o pe fosta iubită

Antonia și Elena s-au certat în emisia Mireasa de astăzi, 13 iunie 2024. Valentin a intervenit, dar Cristian a preferat să nu se implice.

Mireasa sezonul 9, 13 iunie 2024. Elena și Antonia au ajuns la cuțite. Valentin a intervenit și a atacat-o pe fosta iubită Galerie
Antonia și Elena s-au certat în emisia Mireasa de astăzi, 13 iunie 2024. Valentin a intervenit, dar Cristian a preferat să nu se implice. | Antena 1

Elena și Antonia sunt la cuțite. Cele două tinere s-au certat după ce fosta iubită a lui Valentin a interacționat cu el la party.

Mireasa sezonul 9, 13 iunie 2024. Elena și Antonia au ajuns la cuțite. Valentin a intervenit și a atacat-o pe fosta iubită

”Nu mă pui pe mine la punct. Între noi două nu există un conflict. Conflictul este la tine, în creierul tău”, a zis Antonia.

”Problema ești tu și băgarea în seamă”, a replicat Elena. Antonia consideră că fata exagerează și că doar i-a cerut o brichetă fostului iubit.

”Deja te duci prea departe. Trebuie să fii o persoană matură și să-ți rezolvi problemele, nu să vorbească mama ta”, a intervenit și Valentin.

Băiatul consideră că Antonia și-a arătat adevărata față în ziua de sâmbătă, când a consumat mai mult alcool.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Alexandru, deranjat că iubita lui a vorbit cu Maria despre fostele relații: ”Mă irită rău de tot”

Elena susține că Antonia are gesturi deplasate față de mai mulți băieți, ea afirmând că s-a întâmplat și la party, când iubita lui Cristian i-a acordat mai multă atenție unuia dintre invitați.

”Îi arunci fetei ăsteia numai vorbe pe care vrei să mi le spui.”, a replicat Antonia la adresa lui Valentin.

Întrebată dacă Antoniei îi place să flirteze, doamna Daniela a zis: ”Licoarea magică o ajută”.

Cristian nu a vrut să intervină, nici măcar când Simona Gherghe i-a cerut părerea: ”Să fie sănătoși fiecare. Să-și facă treaba fiecare. Pe bune vă zic. Eu îmi duc crucea mea și duc în spate ce e al meu”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Albert și Ionela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9. Alexandru, deranjat că iubita lui a vorbit cu Maria despre fostele relații: ”Mă irită rău de tot”... Mireasa sezonul 9, 13 iunie 2024. Replici dure între Antonia și Cristian: ”Vrei să încheiem relația?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x