Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 13 martie 2024. O fată a câștigat task-ul. Gestul băieților pentru ea

O fată a câștigat task-ul dificil, care s-a încheiat la 6 dimineața. Iată cine au fost finaliștii și ce gest au făcut băieții pentru ea.

Mireasa sezonul 9, 13 martie 2024. O fată a câștigat task-ul. Gestul băieților pentru ea Galerie
O fată a câștigat task-ul dificil, care s-a încheiat la 6 dimineața. Iată cine au fost finaliștii și ce gest au făcut băieții pentru ea. | Antena 1

Delia a reușit să câștige task-ul provocărilor din casa băieților, după ce a rezistat eroic până la 6 dimineața. Ea s-a luptat în finală cu doi băieți.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 13 martie 2024. Discuție codată între Liviu și Valentin despre Ștefan. Care e pedeapsa

O fată a câștigat task-ul. Gestul băieților pentru ea

La câteva ore după ce Eliza, Maria și Ștefan au abandonat, proba a devenit mai grea.

Dediș, Iuliana, Khaled au părăsit dormitorul băieților. Apoi Laura a abandonat. La scurt timp, Albert a zis că nu-și mai simte piciorul și a ieșit din cameră.

Delia s-a certat cu Cristian, nemulțumită de faptul că nu își ținea mâinile cum dorea. Apoi, el a fost descalificat pentru că a apropiat mâinile și a coborât piciorul.

Pentru că a interacționat cu Cristian, eliminat fiind, a fost și ea descalificată. Delia a fost cea care a semnalat încălcarea regulamentului.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 13 martie 2024. Maria și Ștefan sunt într-o cunoaștere

Liviu, Valentin și Delia s-au bătut pentru premiu. Băieții au renunțat pentru a o ajuta pe fată să câștige. Astfel, Delia a câștigat o plimbare la munte.

Delia și Albert, băiatul pe care l-a ales, vor merge o zi la munte, se vor plimba cu ATV-urile, vor lua masa, se vor plimba și la întoarcere vor dormi împreună.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 12 martie 2024. De ce a plâns Maria după intervenția telefonică a tatălui lui Albert. Ce i-a spus acesta

Mireasa sezonul 9, 13 martie 2024. Discuție codată între Liviu și Valentin despre Ștefan. Care e pedeapsa... Mireasa sezonul 9. Khaled, atacat încontinuu în timpul task-ului Adevăruri nespuse. Ce s-a întâmplat când Ștefan i-a lua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x