Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 14 iunie 2024. Toți concurenții au făcut nominalizări. Soarta a doi dintre ei, decisă de Delia și Valentin

În gala Mireasa sezonul 9 din 14 iunie 2024, toți concurenții au făcut nominalizări și astfel, doi dintre aceștia riscă să intre la cursa pentru eliminare.

colaj foto cu simona gherghe, poza cu valentin si delia la mireasa sezonul 9 Galerie
Delia și Valentin vor lua o decizie importantă la Mireasa sezonul 9 | capturi antena 1

În gala Mireasa sezonul 9 din 14 iunie 2024, concurenții au fost rugați de Simona Gherghe să facă nominalizări.

Astfel, doi dintre aceștia riscă să ajungă la eliminare, iar Delia și Valentin au un cuvânt greu de spus.

Toți concurenții au făcut nominalizări în gala Mireasa de vineri, 14 iunie 2024. Soarta a doi dintre ei va fi decisă de Delia și Valentin

Iată mai jos care sunt nominalizările pe care le-au făcut concurenții, dar și cum și-au justificat aceștia alegerea făcută.

Articolul continuă după reclamă

Laura a nominalizat-o pe Antonia: „Îmi pare rău, dar de multe ori ai spus că nu știi de ce ai venit aici și că nu îți place aici”.

Albert îl nominalizează pe Ștefan: „L-am nominalizat în urma lucrurilor întâmplate recent. Am pus-o pe Maria, dar apoi m-am răzgândit”.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 14 iunie 2024. Ce cuplu intră în cursa de eliminare alături de perechile Laura-Albert și Vlad-Iuliana

Cristian nominalizează pe Albert: „L-am votat pentru că mi-am dat seama că va fi votată Antonia și că va mai primi și Albert nominalizări. Cam atât am de zis”.

Antonia îl nominalizează pe Albert: „Am simțit că m-au votat Albert și Laura”.

Vlad l-a nominalizat pe Valentin: „Pentru comportamentul schimbat”.

Iuliana tot pe Valentin, tot pentru atitudinea sa.

Delia a a nominalizat-o pe Elena pentru faptul că nu se înțelege bine cu ea.

Maria a nominalizat pe Albert: „L-am votat pentru că din tot băieții socializez cel mai puțin”.

Ștefan l-a propus pe Albert, nemulțumit de atitudinea lui la un joc.

Valentin o propune pe Antonia: „Să țină puțină distanță și să înțeleagă că nu are nimeni nimic cu ea”.

Elena l-a propus pe Vlad, din cauza reacțiilor avute față de Valentin.

Alexandru l-a nominalizat pe Vlad pe criteriu de comportament.

Cristina l-a propus pe Vlad, tot pentru comportament.

Liviu l-a nominalizat pe Vlad: „Mereu se atacă, ia totul ca pe o ceartă”.

„Avem o situație, un singur concurent trebuie să fie eliminat, dar avem o egalitate între Vlad și Albert. Mâna sus cine nu a votat Vlad și Abert. Decizia va fi la Delia și Valentin. Aveți timp până luni să vorbiți și să decideți de comun acord. Avem nevoie de un singur nume. Băiatul care va fi desemnat va intra în cursa de eliminare luni. Gândiți-vă bine și găsiți un moment să ne spuneți. Intră singur în cursa de eliminare”, a fost anunțul făcut de Simona Gherghe.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 14 iunie 2024. Ce cuplu intră în cursa de eliminare alături de perechile Laura-Albert și Vlad-Iuliana... Mireasa sezonul 9. De ce cred Maria și Ștefan că publicul i-a votat drept ”cel mai slab cuplu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x