Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Telespectatorii au votat intens în ultima săptămână. Iată cum arată clasamentul, cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii în Gala din 16 februarie 2024.

Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Telespectatorii au votat intens în ultima săptămână. Iată cum arată clasamentul, cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii în Gala din 16 februarie 2024. | Antena 1

A fost o săptămână intensă pentru concurenții de la Mireasa. După Gala de vineri, când Valentina și Delia au intrat în cursa de eliminare, a urmat o petrecere de pomină.

Cum a fost ultima săptămână pentru concurenții de la Mireasa

La party au existat tot felul de idile neașteptate. De exemplu, Liviu și Delia au petrecut timp împreună. Fata i-a spus că-l place, însă câteva zeci de minute mai târziu, ea se refugia în brațele lui Dediș, căruia îi spunea că a realizat că îi caută privirea și simte ceva special pentru el.

Deși Antonia era cu ochii după Albert, cel despre care susținea cu tărie că-l place, a petrecut mult timp cu Valentin la petrecere. A încercat să interacționeze și cu Albert, însă băiatul a preferat să o evite.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Cine e și cum arată Georgiana, noua concurentă. Spune că place doi băieți

Câteva zile mai târziu, la panica de la miezul nopții, Antonia și Valentin au dormit împreună. Au existat atingeri și apropieri specifice unui cuplu, ba chiar și un sărut. O zi mai târziu au declarat că formează un cuplu, iar fata a cunoscut-o pe mama iubitului ei. Doamna Nicoleta a punctat că e de acord cu alegerea fiului.

Tot la panica de la miezul nopții, Liviu a dormit între Valentina și Iuliana. A doua zi, i-a oferit un buchet de flori Iulianei și s-au declarat într-o cunoaștere.

Eliza a aflat că familia ei îl place pe Cristi, însă nu pare să se grăbească să ia o decizie în cazul lui, deși băiatul a spus clar că o place.

La finalul săptămânii, băieții au discutat cu Georgiana, noua concurentă. Aceasta intră în casa Mireasa în timpul Galei de vineri, 16 februarie 2024.

Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În ediția Gală Mireasa din 16 februarie 2024, moderatoarea Simona Gherghe a citit clasamentul complet al săptămânii ce tocmai s-a încheiat. Iată cum arată TOP 3 și cine este Mama Săptămânii pe 16 februarie 2024:

TOP 3 FETE

1. Delia

2. Laura

3. Iuliana

TOP 3 BĂIEȚI

1. Albert

2. Cristian

3. Dediș

Mama Săptămânii: doamna Mariana. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Fetele au nominalizat! Un băiat e eliminat, altul intră în cursa de eliminare

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Fetele au nominalizat! Un băiat e eliminat, altul intră în cursa de eliminare... Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Sese și Giovana, împreună la TV cu micuța lor. Ce au anunțat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x