Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Laura, deranjată că Albert a ignorat-o și a petrecut timp cu Andrada și Adriana

Laura a fost deranjată de comportamentul lui Albert de la petrecere. Fetei nu i-a plăcut că fostul iubit a petrecut timp cu pretendentele sale, pe când pe ea a ignorat-o.

Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Laura, deranjată că Albert a ignorat-o și a petrecut timp cu Andrada și Adriana Galerie
Laura a fost deranjată de comportamentul lui Albert de la petrecere. Fetei nu i-a plăcut că fostul iubit a petrecut timp cu pretendentele sale, pe când pe ea a ignorat-o. | Antena 1

Laura a plâns în emisia live din 2 iulie 2024. Iată ce și-au spus ea și Albert, după ce tânăra s-a supărat la petrecere.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 iulie 2024. Natalia i-a spus Laurei că Liviu are dosar la DIICOT. Delia a cerut permisiunea pentru o discuție

Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Laura, deranjată că Albert a ignorat-o și a petrecut timp cu Andrada și Adriana

Andrada a avut câteva interacțiuni cu Albert, la fel ca Adriana. Cele două l-au tachinat pe fostul iubit al Laurei. La un moment dat, Albert le-a spus să nu îi mai întoarcă fiecare vorbă.

”Ce doriți?”, a spus Albert. Andrada a zis „multe”, pe când Adriana a afirmat că nu dorește nimic de la el. Mai târziu, deși rămâneau doar ele, tot despre Albert discutau.

A doua zi, Laura afirma că Albert nu a vorbit o secundă cu ea, pe când cu cele două a discutat și dansat de mai multe ori. Fata a afirmat că s-a simțit prost din această cauză.

”Pot să înțeleg, e singur, face ce vrea, dar nu știu. Acum am înțeles ce trebuia să înțeleg.”, i-a zis Laura.

Întrebată de ce a fost deranjată de interacțiunea lui Albert cu fetele, ea a zis: ”Pentru că eu mi-aș fi dorit să stăm amândoi de vorbă, să discutăm. M-am gândit că poate nu vrea și am stat retrasă. În același timp, m-a deranjat că l-am văzut dansând cu cele două fete”.

Albert spune că a fost invitat să danseze de Andrada și inițial a refuzat. Apoi a mers pe ringul de dans. ”Nici eu nu sunt într-o stare foarte bună. Nu aveam chef de petrecere, s-a văzut lucrul ăsta”, a explicat fiul doamnei Mariana.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 iulie 2024. Nervos pe Cristi, Vlad și-a vărsat nervii pe Iuliana. Cum s-a comportat cu logodnica sa

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Albert și Ionela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 9. Ce au făcut foștii concurenți după party. Ce a întrebat-o Dediș pe Natalia: „Vă cuplați?”... Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Ce a anunțat Simona Gherghe despre presupusul dosar al lui Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce Joi, 04.07.2024, 15:08
Citește și
x