Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 25 aprilie 2024. Nemulțumiri după jurizarea celui mai recent task. Contre între Adriana și doamna Mariana

Au apărut nemulțumiri după jurizarea celui mai recent task din casa Mireasa sezonul 9. Maria a contestat decizia Nataliei și a Laurei.

colaj de imagini cu taskul de la mireasa Galerie
Au apărut nemulțumiri după jurizarea celui mai recent task din casa Mireasa sezonul 9. Maria a contestat decizia Nataliei și a Laurei. | Antena 1

Băieții au avut câteva minute la dispoziție să le facă iubitelor bagajul pentru un city break în Barcelona. Aveau o întreagă listă de pus într-un troler mic.

Mireasa sezonul 9, 25 aprilie 2024. Nemulțumiri după jurizarea celui mai recent task

”Finala” s-a dat între Delia și Liviu, respectiv Maria și Ștefan. Ambelor cupluri le-a lipsit câte un obiect, iar fetele care au jurizat au considerat că primii trebuie să fie câștigători.

Adriana a ales Maria și Ștefan, pe când Laura și Natalia au optat pentru Delia și Liviu. Cele două au argumentat că ultimii au fost mai organizați.

Maria nu a fost de acord cu decizia, spunând că ei ar fi trebuit să câștige pentru că Deliei îi lipsea pijamaua. Liviu a reacționat, afirmând că nici Maria nu avea încălțămite comodă.

Spiritele s-au încins mai târziu, când doamna Mariana i-a reproșat Adrianei că a ales Maria și Ștefan pentru că este vecina băiatului.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 25 aprilie 2024. Antonia și Cristian au dormit împreună. Imagini incendiare cu cei doi

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Albert și Ionela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 25 aprilie 2024. Antonia și Cristian au dormit împreună. Imagini incendiare cu cei doi... Mireasa sezonul 9, 25 aprilie 2024. Ionela a refuzat să intre în emisia live. Ce a anunțat Simona Gherghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x