Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 26 ianuarie 2024. Cum arată primul clasament al publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

După prima săptămână a sezonului 9 Mireasa, fanii emisiunii au stabilit un prim clasament. Simona Gherghe a anunțat în gala de vineri, 26 ianuarie 2024, primul clasament al sezonului 9.

Mireasa sezonul 9, 26 ianuarie 2024. Cum arată primul clasament al publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Cum arată primul clasament al publicului | Antena 1

În prima săptămână a sezonului 9 Mireasa au avut loc întâlniri pe nevăzute. S-au spus primele impresii și s-au făcut prezentările. După ce fanii Mireasa au văzut poveștile concurenților, dar și cum vorbesc, cum se comportă, cum reacționează în raport cu alți colegi, au putut să-și aleagă un preferat, cel puțin momentan.

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Cele 9 fete, cei 9 băieți și cele 8 doamne din sezonul 9 Mireasa au așteptat cu sufletul la gură să afle cum arată primul clasament al publicului.

Simona Gherghe a citit clasamentul.

Cum arată clasamentul din gala de vineri, 26 ianuarie 2024 de la Mireasa

Iată cum arată clasamentul publicului de la Mireasa, citit de Simona Gherghe în gala de pe 26 ianuarie 2024.

Mama Săptămânii a fost votată doamna: Carmen

Mama Săptămânii poate să blocheze o fată timp de o săptămână . Fata nu are voie să interacționeze o săptămână cu fiul ei. În speță, Carmen a blocat o fată pentru Silviu. Doamna Carmen a blocat-o pe Laura.

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Antonia

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Iuliana

Fata Săptămânii este: Maria

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Cristian

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Liviu

Băiatul Săptămânii este: Albert

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 26 ianuarie 2024. Concurenții au participat la task-ul alinierii. Fetele s-au așezat în spatele băiețil... Mireasa, sezon 5. Cum au răspuns Sabrina și Perneș, întrebați la Capricii dacă tânăra e însărcinată: „A făcut 3 teste de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x