Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Ce discuție au avut Doamna Daniela și fiul ei după task-ul cabinei telefonice. Ce i-a zis Antonia

Doamna Daniela și-a spus punctul de vedere cu privire la task-ul cabinei telefonice la care au participat Antonia și Cristian.

Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Ce discuție au avut Doamna Daniela și fiul ei după task-ul cabinei telefonice. Ce i-a zis Antonia Galerie
Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Ce discuție au avut Doamna Daniela și fiul ei după task-ul cabinei telefonice. Ce i-a zis Antonia | antena 1

Doamna Daniela a ținut să spună unele lucruri pe care ea le-a văzut în timpul task-ului cabinei telefonice de care ea nu s-a simțit mândră. Iată ce le-a zis și ce au vorbit cu toții în platoul emisiunii!

Ce discuție au avut Doamna Daniela și fiul ei după task-ul cabinei telefonice. Ce i-a zis Antonia în live doamnei Daniela

Doamna Daniela, Antonia și Cristian au avut parte de o discuție în platoul emisiunii Mireasa, sezonul 9, 3 iunie 2024. De ce mama lui Cristian nu a fost mândră de fiul ei și partenera lui de viață, Antonia.

„Fiecare vrea să demonstreze ceva, fiecare ce și-a pus în gând. Și eu totusi plec de la premisa că Cristian că apariția în această emisiune e ca un drum inițiatic și să-l ia ca atare. Important e să ia cu el ce e mai bun și mai frumos”, spunea Doamna Daniela.

„Sunt dezamăgită de mine dar nu din cauza task-ului, ci că nu pot să mă schimb. Trebuie să fiu mai calmă. Ai o putere asupra mea pozitivă, când îmi spui calmeaz-te! Nu mi s-a întâmplat niciodată”

Doamna Daniela a mers să vorbească cu Delia despre task. Iată ce au vorbit:

„Dacă aș fi rămas acolo, legătura între mine și Cristian, el avea susținere. Ca mamă am zis că e bine să trăiască experiența asta pe cont propriu. Acolo unde este iubire, într-adevăr toate duc în direcția asta!”, spune Doamna Daniela.

Ce au vorbit în platoul emisiunii:

„Eu am altă părere. Prea dramatică asta cu nu mi-am recunoscut copilul! Am curiozitatea stârnită”, spune Cristian.

„El mereu era sigur pe el, stăpân pe el. Când am plecat de aici, am văzut toată această stăpânire și siguranță, să-și depășească propriile limite”, spune Doamna Daniela.

„Nici măcar alea 8 ore nu a venit să-mi spună. Mă bucur că ați spus că v-ați gândit să îl susțineți pe el, pe mine, nu. E alegerea dumneavoastră”, spune Antonia.

„Nu faci altceva decât să cauți reacțiunea! Te-aș transforma într-o victimă! Ai spus că tot ce vine din partea mea este rău”, spune Doamna Daniela.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 3 iunie 2024. Cristina a fost cerută de soție de Alexandru. Tânărul s-a întors în casă, în calitate de ... Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Vlad s-a simțit deranjat de criticile Iulianei. Cum a reacționat și ce i-a zis acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x